pátek 1. dubna 2016

Varná konvice concept

Konvička s objemem l je vhodná do menší domácnosti. Rychlovarné konvice Concept na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Je totiž vyrobena z odolného a zářivého nerezu a svým designem perfektně zapadne do každé moderně i klasicky zařízené kuchyně.

Elektrická varná konvice patří mezi základní spotřebiče, který vlastní téměř každá domácnost. Jejím jediným účelem je ohřev vody. Konvice pro přípravu teplého nápoje mají dlouhou historii, elektrifikované modely se ale objevily až na konci 19. Modré LED podsvícení poskytne během vaření zajímavou podívanou. Díky elegantnímu skleněnému a nerezovému provedení uvidíte, co pijete, a tento netradiční vzhled rozzáří vaši kuchyni.


Veškeré informace o produktu. Rýchlovarné kanvice Concept na Alza. Doručujeme aj počas víkendu.

AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. I tato testovaná konvice má tento středový konektor.


Těmito funkcemi se ale také pyšní všechny recenzované modely. Co je výjimečné a zdaleka ne všechny konvice to umí, je možnost regulovat teplotu. Elegantní skleněná rychlovarná konvice s nastavitelnou teplotou pomůže s přípravou vody ať potřebujete studenější vodu na dětskou kašičku nebo zelený čaj či vařící na čaj černý.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Konvice má vynikající funkci KeepWarm, která vám udrží vodu v požadované teplotě.


Mezi ochrannými funkcemi najdete ochranu proti přehřátí, proti ohřevu na sucho a automatické vypnutí. Vždy uvidíte, co vaříte. Díky jejímu provedení z borosilikátového skla, odolného proti skvrnám a LED diodám, které během vaření modře září, nejenže dobře vypadá, ale zároveň nabízí vždy jasný přehled o tom, jaké množství vody právě vaříte. Tento materiál vám zaručí, že konvice nezrezne a nijak nepoškodí vaše zdraví. Konvice s objemem l je vybavena modře podsvíceným vodoznakem, který nepřetržitě informuje o. Objem litru na umožňuje na jedno naplnění připravit až šálků.


Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů. Díky tomuto elegantnímu černému povrchu máte jistotu, že se o povrch konvičky nespálíte.

Tuto konvici můžeme uložit na podstavec v jakémkoli úhlu a vždy to bude správně! Varná konvice je vybavena kruhovou základnou. Pouhým stisknutím tlačítka umístěného na držadle otevřete víko konvice.


Keramické konvice Concept jsou vyrobené z kvalitního a vysoce hygienického materiálu. Jejich originální potisky pokaždé zlepší vaši náladu. VZHLED Konvice s decentním květinovým potiskem bude plnit nejen svůj praktický účel, ale stane se i uměleckým prvkem vaší kuchyně. Konvice je vyrobena z velmi pevného, zdravotně nezávadného borosilikátového skla, které je odolné proti skvrnám. Samozřejmostí vodoznak, nerezové ploché dno a automatické vypínání.


Hravě ji otevřít pouhým stisknutím jednoho tlačítka. Díky širokému tělu konvice ji můžete snadno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky