čtvrtek 14. dubna 2016

Palačinková pánev

Bez problémů bude na indukci pracovat také litinová pánev na palačinky. Pánve na palačinky jsou výjimečné hlavně svým tvarem. Jak má správná palačinková pánvička vypadat?


Palačinková pánev

Musí mít hlavně snížený okraj pro snadné obracení palačinky během smažení. Dále by měla být pánev vhodná na váš typ sporáku. Pro bezstarostné vaření poslouží praktický indikátor Thermo-Spot. Pánev smí přijít do myčky a je kompatibilní se všemi tepelným zdroji včetně indukce. Pánev na palačinky Kamille je vyrobena z kvalitního hliníku s nepřilnavým mramorovým povrchem.


Rukojeť je ergonomická, měkká a protiskluzová. Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu. Pro svůj malý průměr ovšem není vhodná do větších domácností: Pánev s jednoznačně nejlepším designem, ale i perfektními vlastnostmi. Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost.


Palačinková pánev

Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Není zrovna tím pravým, co hledáte? Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Disponuje novým nepřilnavým povrchem Titanium Excellence, pevným třívrstvým dnem Induction a pohodlnými ergonomickými úchyty.


Příprava vašich oblíbených pokrmů nikdy nebyla tak rychlá, zdravá a komfortní. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pokud to tedy jednoduše shrneme, tak vám pánev na palačinky umožní bezproblémově připravovat výborné palačinky, které se nebudou trhat, připalovat, nerovnoměrně propékat a podobně. Každá pánev na palačinky, kterou na následujících řádcích zmiňujeme je výbornou volbou.


Velmi nízký okraj pánve umožňuje snadné obrácení porkmu během smažení. Velkou výhodou je, že pokrmy na titanové palačinkové pánvi můžeme připravovat zcela bez tuku! Palačinková pánev je speciální pánev pro přípravu palačinek. Pokrmy se nepřipalují a titanová pánev na palačinky se lehce čistí.


Kdo by nemiloval palačinky? Aby se dobře obracely, vezměte si k ruce palačinkovou pánev LAVA z masivní, smaltované litiny s nepřilnavým povrchem. Pánev má snížený okraj, litina vede rovnoměrně teplo po celé ploše, palačinky se tak při obracení nepotrhají a budou chutnat jako od mistra cukráře. Pánev je vhodná také pro pečení domácí pizzy! STAUB palačinková pánev je ten pravý pomocník na přípravu zlatavých palačinek.


Palačinková pánev

Pánev vyrobená z jemné smaltované litiny zaručuje nejideálnější rozložení tepla k docílení rovnoměrné kresby opečení vaší palačinky a zároveň chrání připečení. Tvar pánve je uzpůsoben pro jednoduší roztírání těsta a snadné obracení. Pánve Tefal V kategorii Pánve Tefal máme právě teď na Alza.


Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev , zda je nutné litinu vůbec mít atd. Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec. Vnější povrch pánve je černý a nepřilnavý s dnem Durabase.


Palačinková pánev

Nepřilnavá pánev značky Tefal je vyrobena v duchu série Invissia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky