pondělí 25. dubna 2016

Elektrická vestavná trouba

Je vyrobena z vysoce pevného a odolného smaltu SilverMatte, kdy je vnitřní prostor trouby natřen ve třech vrstvách. Díky tomu je vnitřní povrch bez mikropórů, je sterilní. Pečící trouba je nezbytnou součástí každé domácnosti. Stejně jako ostatní spotřebiče i trouby prošly za poslední roky velikým vývojem. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo.


Multifunkční, vestavná a úsporná trouba , která nabízí širokou škálu programů.

A také velmi jednoduché, intuitivní ovládání a úžasně snadnou údržbu, což jistě ocení každá hospodyně. Stylová vestavná trouba zaujme nejen originálním designem, ale i řadou praktických funkcí, které vám usnadní a zpříjemní pečení. Je jím model Bosch HBG 635N1. Výrazným kladem je snadné ovládání, jež bez větších problémů zvládne i laik.


Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit. Elektrická vestavná pečící trouba Vážený spot řebiteli!


Za tím účelem jsou označeny také obalové materiály.

Nejlepší vestavné trouby. Pro ty, kteří svou kuchyň mají teprve na papíře, představují vestavné spotřebiče ideální volbu. Beze zbytku totiž zaplní místo v kuchyňské lince, nepůsobí rušivě a mohou být umístěny tam, kam se hodí nejvíce. Budemi fungovat sklokeramická deska a trouba na 1fázový jistič 25A?


Může se zapojit varná deska a elektrická trouba každá do samostatné zásuvky? Kde bych sehnal vykres pro pripojeni sklokeramicke desky na 400V? Jak připojit elektrický sporák cca 9kW v paneláku? Garance rovnoměrného pečení.


Díky velkému vnitřnímu objemu l spolu s perfektně propracovanými průduchy horkovzduchu peče tato trouba opravdu rovnoměrně. Budete-li mít jakýkoliv dotaz ohledně robotu neváhejte mě kontaktovat. Jejím základem je horní a spodní ohřev. Typově má podobné vlastnosti jako plynová trouba , liší se však připojením do elektřiny.


Horkovzdušná vestavná trouba. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. BOP799S51X Vestavná pyrolytická trouba 34.


Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Trouba : Dvířka trouby by neměla být během doby pečení často otevírána.

Spotřebič musí být nainstalován a zprovozněn autorizovaným technikem. Výrobce nenese odpovědnost za jakékoli poškození, které může být způsobeno chybným umístěním a instalací neautorizovanou osobou. Moderní elektrická trouba ELEKTRABREGENZ(podobná kvalita jako Miele) v luxusním nerezovém provedenÍ se zrcadlovým vzhledem!


Victoria, vestavěná elektrická trouba , retro vzhle funkcí, - 2° C, slonová kost - Čas na luxus: vestavná trouba Klarstein Victoria vizuálně kombinuje šarm 19. Přitom je díky energetické třídě A obzvlášť šetrná a příznivá pro životní prostředí. V 68litrovém interiéru obratně a ekonomicky připravíte nejen dort, nákyp. Největší výhodou horkovzdušného pečení je, že můžete péct dva plechy najednou.


S výsledky jsme si tak jistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky