pátek 22. dubna 2016

Eta 6155 90000

S elektrickým kontaktným grilom ETA Contact si privoláte leto aj v mrazivých dňoch. Využiť ho môžete doma v kuchyni aj na balkóne. Má grilovací rošt s antiadhéznou. Grilovací rošt má antiadhézní povrchovou úravu a proto se dobře udržuje a nic se na něm nepřipálí. Vďaka rôznym priemerom na nich ohrejete hrnce aj panvičky menších i väčších rozmerov.


Teplotu je možné plynule regulovať. Místo ve vaší kuchyni ušetří šikovně vymyšlený prostor pro uložení přívodní šňůry. Prodloužená záruka roky na topné těleso! To znamená, že gril se nahřeje na 260° C a pak se teplota postupně snižuje na požadovanou. Gril disponuje keramickým povrchom a antiadhéznou úpravou, vďaka ktorým je grilovanie veľmi jednoduché a následné čistenie veľmi pohodlné a rýchle.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Eta grillsürő boltok, képek.


Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. V pohodlí domova si můžete připravit vaše oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i pečivo. MIMOŘÁDNÉ PRODLOUŽENÍ ZÁRUKY! Přečtěte si podmínky a využijte této výhodné nabídky.


Moderní elektrický gril ETA Contact j. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Využít jej můžete doma v kuchyni i na balkóně. On-line schválení splátek do hodin bez nutnosti osobní návštěvy. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zázemí kamenných prodejen a profesionálního personálu.


Televízory a príslušenstvo. Jsme ověřený obchod Vaše data jsou u nás v bezpečí. Záruční i pozáruční servis zahradní techniky, aut, motocyklů, ATV. Hlídat podobné - Vyprodáno.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš. Teplata nastavitelná od 1až 2st. Kontaktní gril s obostranným grilováním najednou, nebo tzv.


C SEAR nastaví teplotu 2st. Papírový návod přiložen. Jde o druh krátkodobé půjčky, kterou si však lidé sjednávají pouze na několik dní, maximálně týdnů. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky