čtvrtek 28. dubna 2016

Nuk mycí prostředek

Nuk mycí prostředek

Pro domácnost s dětmi vyvinul Nuk řadu speciálních mycích prostředků: mycí prostředek na láhve, prací prostředek , odstraňovač skvrn a mycí prostředek na všechny plochy v domácnosti. Přípravky jsou bezpečné pro děti a čistí skutečně pečlivě pomocí aktivních látek na přírodní bázi. Nuk mycí prostředek na láhve a savičky 5ml, náhradní náplň, byl vyvinut speciálně na čištění a mytí výrobků pro děti, receptura je založena na přírodní bázi, jemný a šetrný. Všechny informace o produktu Kojenecká láhev Nuk mycí prostředek , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Nuk mycí prostředek. Receptura je založena na přírodní bázi, na základě enzymů jsou odstraněny spolehlivě obzvláště zbytky mléka, kaše a šťávy.


Během prvních měsíců je strava pro dítě velice důležitá. Po krmení však zůstávají v lahvích mléčné skvrny a zbytky hutnější stravy. NUK - mycí prostředek na láhve, 500ml. Mytí na přírodní bázi enzymů. Balení dodáváno v lahvičce nebo v plastovém obalu dle dodání výrobcem.


Jako zvídavá maminka, která chce pro své dítě jen to nejlepší, jsem zatoužila najít mycí prostředek , který by účinně umyl lahvičky bez zbytečné chemie. Pod ruce se mi dostal mycí prostředek NUK na láhve a savičky. Veškeré informace o produktu.


OECD) a Ph neutrální k pokožce. Neobsahuje alergenní parfém ani barvivo. NUK mycí prostředek na láhve a savičky 5ml má složení na bázi obnovitelných zdrojů. Přípravky pro ruční mytí nádobí musí být nejen účinné v mytí, ale i šetrné k životnímu prostředí.


V testu jsme vybrali ten nejlepší. Zaručuje šetrné čištění dětských lahviček a saviček. Velmi účinný proti skvrnám od mléka a zbytkům husté stravy. Jednoduše a rychle se oplachuje. Speciální mycí prostředek na přírodní bázi na láhve a savičky.


Nuk mycí prostředek

Přírodní složení, odstranění zbytků na bázi enzymů. Vlastnosti: pH neutrální k pokožce, neobsahuje parfém ani barvivo, snadné a rychlé opláchnutí, biologicky rozložitelný, vysoce efektivní. Charakteristika: - jemné mytí dětského nádobí - založeno na přírodních substancích - neobsahuje alergenní parfém ani barvivo - obzvláště efektivní proti mléčným skvrnám a zbytkům hustější stravy, obilovin a džusů - snadno vypláchnete bez zanechání zbytků - Ph-neutrální. Mycí prostředek na láhve a savičky NUK. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Silný proti nečistotám. Enzymy odstraňují zbytky mléka, kaše, šťávy. Má neutrální pH, neobsahuje alergenní parfém ani barvivo. Vlastnosti: - pH neutrální k pokožce, - neobsahuje parfém ani barvivo, - snadné a rychlé opláchnutí, - biologicky rozložitelný, - vysoce efektivní proti mléčným skvrnám a zbytkům kaše. Složení na bázi obnovitelných zdrojů.


Naše cena: Kč Spontex Utěrka nebalená SÖKE ECONOMIC (1ks) Soft hadr na podlahu, pevný, netkaný, ne. Prostředek na nádobí v EKO kvalitě značky Winni´s jsou veganské, šetrné k životnímu prostředí i lidskému tělu. ZDARMA dárky ke každému nákupu.


Každý měsíc nové slevové kampaně a dárkové akce k nejoblíbenějším produktům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky