pátek 1. dubna 2016

Multifunkční kuchyňský robot

Multifunkční kuchyňský robot

Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka.


Multifunkční kuchyňský robot

Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů.


Bohaté příslušenství vč. Robot je opatřen velkokapacitní 8l mísou a umí mixovat, mísit i šlehat. Dále je ho možné využít ke strouhání, mletí masa, odšťavňování či lisování ovoce a mnoha dalším činnostem.


Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Kuchyňský robot je pravou rukou každé hospodyňky i milovníka kulinářského umění. Free Shipping Available.


Tento multifunkční kuchyňský robot je v každém ohledu jedinečný. Spolehlivě vám nahradí několik různých přístrojů a díky tomu vám ušetří místo, čas i práci. Robot vám nabídne extrémně výkonný motor se čtyřmi výstupy, variabilní regulaci otáček s plynulým rozběhem, osm rychlostí, funkci Pulse, planetární.


Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Robot Chef Samurai je multifunkční kuchyňský robot pro dokonalé a rychlé zpracování potravin. Klarstein Lucia Rossa je multifunkční kuchyňský robot , který zahrnuje míchací modul, mixér, mlýnek na maso a nerezovou mísu.


Dominantním prvkem robotu Klarstein je jeho míchání a hnětení sekce. Sháníte-li nejlepší multifunkční kuchyňský robot , kupte ho na FAVI. Nabízíme stovky produktů - celokovové roboty, mnoho značek i barev s funkcemi od šlehání po mletí masa. Výkonný multifunkční kuchyňský robot. Už nemusíte kupovat nezdravé polotovary.


Teď si můžete jídlo připravit jako v profesionální kuchyni. Se silným motorem umím udržovat nastavené otáčky i při nejvyšší rychlosti. Jeden přístroj zvládne téměř všechny kuchyňské operace.


Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou funkcí, které si rychle oblíbíte, a navíc Vás potěším devíti krásnými metalickými barvami, s nimiž dokonale zapadnu do každého interiéru. Extrémně výkonný a všestranný přístroj, který nahradí celý arzenál kuchyňských spotřebičů. Robot šlehá, hněte, míchá, mixuje, mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a ještě mnohem víc. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Náš multifunkční kuchyňský robot zvládá vaření různých složek pokrmu současně.


OVLÁDÁNÍ MULTIFUNKČNÍHO KUCHYŇSKÉHO ROBOTA VARMIX Ovládání kuchyňského robota Varmix je intuitivní a velmi jednoduché, umožní Vám realizovat všechny recepty, aniž byste museli vaření věnovat spoustu času a to vždy s dokonalým výsledkem. Jedná se o elektrický motor, přídavné trysky a vlastní pracovní kapacitu nebo misku. Zpravidla může být v sadě s přístrojem několik, ale ne více než 3. Pro jejich výrobu se používá vysoce kvalitní plast, kov nebo sklo. Každý materiál vyžaduje splnění. Je vybavený nerezovou mísou o objemu L. Má LCD displej, který zobrazuje teplotu, rychlost, čas i váhu.


Tento kuchyňský robot od společnosti Philips šetří místo i čas a je multifunkční odpovědí na všechny úkoly v kuchyni. Pomocí tohoto jediného zařízení zvládnete více než různých činností za zlomek běžné doby. Lidl nabízí v akci multifunkční kuchyňský robot Silvercrest KM 6Av robustním provedení s bohatým příslušenstvím.


Multifunkční kuchyňský robot

Přístroj lze použít na mixování, míchání a hnětení, rychlost lze nastavit v sedmi stupních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky