pondělí 25. dubna 2016

Litinový pekáč

Pokud potřebujete litinový pekáč z kvalitních surovin, oceníte kvalitu našeho nádobí, které neuvolňuje do vašich pokrmů žádné zdraví škodlivé látky. Litinové pekáče vám zajistí plnou chuť pokrmů a také snadno udržovatelné nádobí, se kterým se nemusíte dlouho trápit. Jedinečný design a dokonalé výsledky při vaření.


Materiál má dlouhou životnost a ustojí teploty. Litinový pekáč CALIDO výborně rozvádí teplo zcela rovnoměrně po celém objemu. Pečení či dušení v tomto pekáči vybízí využít skvělé tepelné vlastnosti litiny k pomalému pečení. Krásný a masivní pekáč ze smaltované litiny, v zelené barvě. Pokrmy v tomto pekáči nejen upečete, ale můžete je v něm také stylově servírovat na stůl.


Pro 6-porcí, tloušťka litiny na dně pekáčku mm. Kvalita a elegance od značky LAVA. Oválný litinový pekáč s víkem vyrobený v ČR. Uvnitř má typický modrý smalt. Silný plech pro skvělý rozvod tepla.


Neváhejte vyzkoušet kvalitní litinové nádobí, které bude ve Vaší domácnosti dloužit po generace. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa, ale i jeho díly samostatně – horní díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Potom pekáč ponatierajte jedlým olejem, mastí nebo slaninou. Po použití je třeba také dobře umýt pekáč od nečistot.


A na konec třeba litinový pekáč kvůli údržbě vzhledu ponatierať jedlým olejem, mastí nebo slaninou. A public inquiry into the killing of ex-Russian spy Alexander Litvinenko has concluded. But who was he and why did his death cause such controversy? Pekáč je vyroben ze surové slitiny.


Jedná se o repliku historické formy. Tento litinový pekáč Staub je perfektním společníkem pro přípravu všech druhů pokrmů z ryb a jiných mořských plodů. Výhody smaltované litiny přijdou při přípravě delikátních ryb ještě více vhod. Litina rovnoměrně a pozvolna uvolňuje akumulované. Díky kvalitnímu, nepřilnavému povrchu můžete použít jen minimální množství tuku.


Díky jeho schopnosti akumulace tepla po ohřátí na požadovanou teplotu, peče téměř sám. Nic se v něm nepřipaluje a to ani po desítkách let používání. Provozovatel webu, Kastroly. Je ideální na pomalé pečení při malé spotřebě energie.


V pekáči můžete péct a zapékat v každém typu trouby, může se použít i na plynovém nebo elektrickém sporáku. Prohřívá se rovnoměrně až k okraji a dlouho udržuje teplo, díky čemuž spoří energii. Možnost použití v troubě k zapékání i na všech typech sporáků, včetně indukce. Malý litinový pekáč je dodán s černou přenosnou taškou, věkem se zvýšeným okrajem, zvedákem na víko a podložkou. Je vhodný pro vaření, pečení a smažení.


Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Popis: Nabízím litinový pekáč , nečištěný. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky