úterý 26. dubna 2016

Catler kontaktní gril

Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází. Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě. Menu teplotní sondy nabízí 5. Senzor Element IQ TM Senzory v grilovacích deskách detekují pokles teploty při položení pokrmu na gril a tento pokles vyrovnávají zvýšením toku tepla v dané oblasti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rychle se nahřeje a připraví pokrm v požadované kvalitě.


Catler kontaktní gril

Hledáte kompaktní gril pro náročné? Tak to jste na správné adrese. A vězte, že si vás získá již při první grilovačce.


Je ideálním pomocníkem při přípravě rozmanitých grilovaných pokrmů, mj. Díky unikátní konstrukci proměníte tento kontaktní gril na otevřený barbecue gril doslova během vteřiny. Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní desky a sklonu spodní desky. Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů.


Oceňujeme vysokou praktičnost, nízkou hmotnost a snadnou údržbu (rošt lze mýt v myčce). Navíc i jeho cena se pohybuje na příjemné níži. Zejména při grilování masa oceníte, pokud má gril termostat a teploměr, výhodou je také indikátor nahřátí.


Dobrému stolnímu grilu by neměla chybět odkapávací miska na tuk. Pokud z nějakého důvodu nechcete pořizovat elektrický gril , například kvůli nemožnosti připojení do sítě, nabízejí se plynové grily. Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Jeho povrch je vyrobený z hliníka, ktorý mu prepožičiava skvelý vzhľad a ľahko sa udržiava. Elegantní nerezové kontaktní grily Catler připraví kuřecí maso, ryby, steaky nebo burgery během několika minut.


Catler kontaktní gril

Variabilní nastavení teploty zajistí správnou přípravu jak šťavnatých steaků bez. Kontaktný gril sa výborne hodí nielen pre mäsá, špízy, zeleninu, ktoré sú ugrilované rýchlejšie z oboch strán, ale aj pre vajcia, toasty alebo panini. Ak potrebujete grilovať viac pokrmov, jednoduchým stlačením tlačidla premeníte kontaktný gril na BBQ gril a získate veľkú grilovaciu plochu pre steaky, alebo ryby.


Elektrický gril značky CATLER vám umožní prožít skvělý zážitek z dokonale zpracovaného jídla. K dispozici je programů, pomocí kterých zvolíte ideální proces přípravy pro každý pokrm. Rádi si vychutnáváte šťavnatý steak s grilovanou zeleninou nebo chutného pstruha na grilu? Dopřejte si obojí v klidu svého domova. Už nemusíte hledat restauraci, která nabízí grilované pochoutky.


Tento univerzální spotřebič od Catleru dokáže nahradit jak barbecue, tak i kontaktní gril během vteřiny. Dostupná cena a široké spektrum funkcí dělá z tohoto produktu šampióna v kategorii poměru cena-výkon. Díky tomu zaujme tento gril široké spektrum uživatelů, což ukazují i čísla prodaných kusů v řadě eshopů.


Dvojvýpusť je trochu moc naširoko, musí být široký šálek pokud e dělá dvojité kafe. Créma dělá velké bublinky. Catler Sage šetří zbytečně na materiálech a konstrukce je hodně plastová (a ještě se drze a trošku tajně chlubí kvalitním plastem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky