středa 20. dubna 2016

Krajec jablek

Discover Crossout for free. Snadno a rychle rozkrojí jablko na rovnoměrných dílů a zbaví jej jádřince. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupá.


Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni.

Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z jablek. Barva: stříbrná Popis: Multifunkční ruční kráječ jablek pro snadné domácí použití bez nároku na kvalifikovaný personál. Při jedné činnosti současně oloupete, odjadřincujete a naplátkujete jedno jablko. Mechanický loupač 3vje ideální nejen k loupání jablek, ale i hrušek nebo brambor. Stačí točit kličkou a jablko zbavíte slupky, dužinu nakrájíte na jemné proužky a na mlýnku zbude pouze nepoužitelné jádro.


Mlýnek oceníte při loupání většího množství jablek pro přípravu koláčů, pyré nebo křížal. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Stejnoměrně nakrájené plátky na tloušťku mm. Pro někoho, kdo zpracovává velké množství jablek je to super.


Elektrický kráječ Tefal Ingenio kráječ jablek a vykrajovač jadřinců stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu. Veškeré informace o produktu. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu. Rychlá a snadná obsluha.


Dlouho jsme o tomto snili a teď když začíná sezóna jablek je to ideál :) Jediné na co si člověk musí dát pozor je aby dal jablko skutečne zarovnané s osou rotace, protože jinak to na hřídeli příliš osculuje a jablko se rozvrtá a rozpadne. Krom toho nemám co vytknout, produkt dostává svému popisu a lépe se to podle mě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Rozkrájejte si jablko nástrojem ve tvaru jablka. Půvabný kráječ dělí ovoce na stejně velkých dílků a současně odstraňuje jádro jediným tlakem. Materiál: plast, nerezová ocel. Struhadlo na muškátový oříšek PRESIDENT X-sharp: Strouhá i skladuje!


Designové struhadlo na všelék jménem muškátový oříšek! Svěřte rychlé a bezpečné strouhání muškátového oříšku miniaturním břitům, které jsou nasazeny na praktický zásobník pro již nastrouhané koření.

Loupač jablek 3vs jednoduchým použitím a čištěním pod tekoucí vodou. Určený na loupání, krájení a vypeckovávání jablek. Pevná konstrukce z hliníkového odlitku a pochromovaného kovu.


Upevnění na hladké plochy pomocí přísavky. Jablko můžete současně oloupat, odstranit. Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Výroba domácích sušených jablek (křížal) už nikdy nebude rychlejší, snadnější a dokonce i zábavnější. Tuhle tu milou vychytávku ocení i lidé trpící revmatickými klouby nebo karpálním tunelem, kterým činí potíže držet v ruce klasickou škrabku či nůž. Zde stačí jen napíchnout a točit kličkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky