pátek 9. října 2015

Průtokový ohřívač pod umyvadlo

Průtokový ohřívač je prostorově nenáročný a jak bylo řečeno, nechá se umístit i pod zdroj tekoucí vody. Typicky je průtokový ohřívač vody montován do chat, chalup, dílen, garáží a různých řemeslných, nebo průmyslových provozů. Díky minimálním tepelným ztrátám je vysoce efektivní a úsporný, ovšem jen za.


Stiebel Eltron EIL Trend malý beztlak. Jak nainstalovat průtokový ohřívač vody - velmi jednoduché a praktické.

Nejprve je nutné si říct, kam chceme průtokový ohřívač vody umístit a kde je pro něj nejlepší místo. Lze si vybrat umístění pod nebo nad umyvadlo , dřez či vanu. Jaký by měl mít průtokový ohřívač vody výkon?


W na mytí rukou, kW na sprchování, kW k napouštění vany. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Díky tomu, že má menší objem, než běžné zásobníkové bojlery, vám nebude v koupelně zabírat příliš mnoho místa.


Ocelový ohřívač vody má objem litrů a je 4mm.

Elektrický Beztlakový zásobníkový ohřívač o reálném objemu litrů. Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2cm. S mechanickým ovládáním. Vyberte si průtokové ohřívače vody přímo od výrobce. Instalace pod umyvadlo.


Jsme ryze česká společnost a nabízíme desítky typů průtokových ohřívačů vody pro vaše byty, domy a. Další nabídky obchodů (24). Potřebujete-li však například na chalupě teplou vodu hned a zároveň v menším množství (ať už na mytí rukou či nádobí nebo na sprchování), může být dobrým řešením i průtokový ohřívač. Výhodou průtokových ohřívačů jsou jejich malé rozměry.


Tlakový nebo beztlakový. Můžete je snadno umístit například. Malý průtokový ohřívač vody pro tlakovou instalaci, ideální pro umyvadlo.


Ohřívač je umístěn pod umyvadlem nebo dřezem. Zapnutí ohřevu probíhá automaticky hydraulickým spínačem, při průtoku vody. I přes malé rozměry nabízí překvapivě rychlý ohřev vody během několika sekund. Tento elegantní bojler ocení mnoho chatařů a chalupářů díky jeho provedení a rozměrům.


Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody.

Ideálním řešením pro mytí rukou a nádobí je námi nabízený Technotherm malý průtokový ohřivač k umyvadlu. Malý, kompaktní a úsporný, aby se vešel pod každé umyvadlo. W ohřívač pod umyvadlo , vhodný např. Není vhodný tam kde je vyšší potřeba teplé vody.


Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající. Elektronické ovládání zajišťuje požadovanou teplotu v rozsahu výkonu. Pomocí otočného voliče teploty lze ohřev vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky