úterý 13. října 2015

Pračka se sušičkou nebo zvlášť

Zároveň je nezbytným vybavením, a to hlavně v rodinách s dětmi, kde patří praní k běžným, každodenním činnostem. Pračka je standardní vybavení domácnosti. Ta se opravdu hodí spíše a jenom jako řešení v případě téměř nulového prostoru, jako třeba v garsonkách. Sledujte novinky přímo ze svého profilu!


Výhody dvou samostatných spotřebičů zatím převažují, v malém bytě jen musíte zapojit více kreativity, abyste je někam oba vměstnali. Sušička se dá i postavit na pračku - podmínkou samozřejmě je, aby pračka měla přední plnění a aby oba spotřebiče měly stejně velkou základnu.

Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička? Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Dohromady nebo zvlášť ? Mnoho čtenářů se na nás obrací z dotazem, jestli je lepší vybrat pračku se sušičkou nebo sušičku zvlášť.

Jedním z důvodů je, že sušení v kombinovaném přístroji zkrátka nikdy nebude. V posledních letech se stávají oblíbeným koupelnovým spotřebičem i sušičky. Vyvstává otázka, jestli zvolit model, který nabízí oba spotřebiče v jednom, nebo každý zvlášť. Jedná se o další robustní spotřebič, pro který v malé koupelně nemusí být vždy dostatek místa. Zde se otevírá prostor pro kombinaci pračky se sušičkou v jednom spotřebiči anebo sestavu nad sebou (dole pračka , na ní sušička).


Je spousta mýtů a dohadů ohledně praní a sušení, některé z nich jsme se pokusili vyvrátit. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť , nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Samostatný spotřebič vs. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná.


Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek. O výhodách sušiček dnes již nikdo nepochybuje. Ale jaké jsou výhody a nevýhody kombinované pračky se sušičkou a proč je lepší pořídit pračku a sušičku zvlášť ? Na první pohled se může zdát, že za cenu jednoho spotřebiče se dají pořídit.


Mokacoo Nemám ji, mám samostatnou, ale základní výhodou 2vje to, že se nemusíš starat - dáš prádlo a pak lovíš už usušené, na noc super. Jako největší nevýhodu vidím to, že pro praní se vejde do toho samého bubnu víc prádla, než na kvalitní sušení, takže buď zbytečně pereš půlku prádla, nebo je zmačkané po usušení, nebo musíš část po vyprání. Zvlášť , pokud se rodiče rozhodli pro látkové plenky, nebo je v rodině malých dětí víc. Prádlo na praní se pak množí geometrickou řadou.


A tak přijde ke slovu sušička.

Tedy pračka se sušičkou. K nejoblíbenějším značkám praček se sušičkou patří LG, Bosch, AEG, Candy a Siemens. Pokud byste chtěli nahlédnout na parametry, které jsou důležité pro výběr kombinace pračky se sušičkou , můžete se inspirovat v manuálech – Jak vybrat pračku nebo Jak vybrat sušičku prádla. Navíc ušetříte místo, které by jinak zabíraly dva spotřebiče.


Věříme, že budete s pračkou od LG spokojeni tak, jako miliony zákazníků po celém světě. Překáží, nevypadá hezky, schnoucí prádlo zvyšuje celkovou vlhkost v interiéru a co víc, jaro s teplotami, kdy venku schne prádlo, je ještě daleko. Jen část lidí navíc může sušit prádlo na šnůře venku, nebo na balkoně.


Pračky se sušičkou - Whirlpool. Jaké je tedy řešení této situace? Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané.


Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky