pátek 2. října 2015

Eta gratussino 0023 90000

Eta gratussino 0023 90000

Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Pomôže vám šľahať, miešať alebo miesiť cesto, ale aj pomlieť mäso, strúhať, plniť údeniny či tvoriť mäsové trubičky Kebbe, dokonca tento model obsahuje aj mlynček na mak. Ovládanie je jednoduché a. Zobraziť ďalšie produkty. Kvalita Vysokou technickou a užitnou hodn.


Eta gratussino 0023 90000

Voľbou multifunkčného kuchynského robota od tejto značky môžete mať istotu, že stavíte na osvedčenú klasiku, ktorá vás nesklame. Funkce a příslušenství robota: hnětení, šlehání, mixér, masomlýnek, strouhání, mísení, plnění uzenin Pl. ETA Gustus Metallic II. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Vďaka planetárnemu systému miešania bude cesto dokonale vymiešané a výsledok bude jednoducho ohromujúci.


Môžete sa tešiť na bohatú výbavu, s ktorou môžete šľahať, miešať a hniesť cesto. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Osloví vás bohatou výbavou, se kterou můžete šlehat, mísit i uhníst těsto. Poradí si také se strouháním zeleniny a ořechů. Jelenléte a konyhában örömet okoz és megkönnyíti a mindennapokat. See all the product information. Ratings and reviews of.


Kuchyňský robot 800W motor se stabilizátorem, planetární míchání surovin, kovová převodová kola, plynulá regulace otáček, světelná signal. Rated by users, average rating of 4. Stačí si tedy vybrat jen barvu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život.


Eta gratussino 0023 90000

Bohatá výbava je naprostou samozřejmostí. Prodloužená záruka let na motor! Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Nie inak je tomu aj u Eta Gratussino.


Výkonný 8W motor se stabilizátorem. Bohaté příslušenství pro dokonalé hnětení těsta. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Kuchynský robot je zariadenie bez ktorého by bolo nemysliteľné pripravovať nápadité a chutné pokrmy pre členov vašej rodiny alebo hostí. Hagyja, hogy elcsábítsa ez a színes robotgép és válassza Ön is a. Nástavec na přípravu plochých těstovin pro šířků plátů max.


Eta gratussino 0023 90000

Zkuste podobný produkt s expedicí hodin! Tekintsd meg a termék információit. Kuchyňský robot Gratussino Maxo potěší svými kompaktními rozměry a přesto, díky své bohaté výbavě, maximální využitelností.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Robot vám pomůže šlehat, mísit i uhníst těsto, zvládne však také mletí masa, strouhání, lisování ovoce, bobulovin a zeleniny, plnění uzenin i tvorbu masových trubiček Kebbe či protláčení strojového cukroví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky