úterý 13. října 2015

Elektrická deska

Elektrická deska

Elektrická varná deska je dnes základem již skoro každé domácnosti, a proto ji vyrábí většina značek, které cílí na domácí spotřebiče. Na výběr máte znbsp;velkého množství typů, velikostí i designů. Zajímá vás, jak se dá ještě ušetřit a jaké značky jsou u zákazníků nejoblíbenější? Díky kontrolkám zbytkového tepla vám tato varná deska přesně sdělí, které její části jsou stále horké.


Elektrická deska

Jakmile víte, která místa jsou ještě horká, můžete toho kreativně využít. Jednoduché dotykové ovládání se světelnými kontrolkami poskytuje dokonalý přehled o průběhu vašeho vaření. Sklokeramická varná deska s pohodlným dotykovým ovládáním, se stylovým nerezovým orámováním pro dokonale moderní vzhle dětskou pojistkou a ukazatelem zbytkového tepla. Vibrační deska kN elektrická půjčit pro Váš projekt!


Vestavná elektrická deska se indukčními varnými zónami, dotykovým ovládáním umístěným vpředu a funkcí PowerBoost s extra výkonem varné zóny. Gorenje IT641BSC disponuje funkcí BoilControl pro rychlý ohřev a StopGo, která okamžitě zastaví vaření. To vše samozřejmě za odpovídající vysokou cenu. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kvalitní varná deska je základem každé kuchyně – bez ní si totiž vaření dokážeme jen těžko představit.


Mezi nejoblíbenější typy tohoto domácího spotřebiče patří stále plynové varné desky, které mají oproti těm elektrickým celou řadu výhod. Tato varná deska disponuje čtyřmi varnými zónami, dětskou pojistkou, dále funkcemi PowerBoost a reStart. Indukční deska Gorenje IS645BG patří mezi to nejlepší, co si můžete v této cenové kategorii zakoupit. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou.


Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené. Vestavná sklokeramická elektrická varná deska s dotykovým ovládáním a zbroušenou hranou. Gorenje ECT641BSC nabízí funkci StopGo, která okamžitě přeruší provoz všech varných zón a šetří tím energii, přičemž můžete proces znovu obnovit jediným dotykem. Gorenje IT643BCSC v černém designu se zkosenou fazetou vpředu disponuje technologií BridgeZone, což přináší spojení dvou varných zón nad sebou.


S praktickou a elegantnou sklokeramickou varnou doskou bude varenie radosť! Vďaka intuitívnemu ovládaniu a skvelým funkciám pripravíte požadované pokrmy jednoducho a rýchlo. Keramické varné zóny na této varné desce se ohřívají mnohem rychleji než pevné plotny, což vám umožní ohřívat vodu a vařit jídla ještě rychleji. Grilovací deska litinová elektrická s hladkým povrchem. Celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, rozměr plotny v cm:37x2regulace teploty 0-300°C.


Elektrická deska

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Na pravé straně desky je mechanické knoflíkové ovládání a bezpečnost vám zaručí i indikátory ukazatele zbytkového tepla. Pracovní částí je ocelová nebo ocelolitinová deska (též plotna), na které je umístěn vibrátor, nejčastěji poháněný spalovacím motorem.


Elektrická deska

Vlivem vibrací se deska pohybuje a současně tyto vibrace přenáší na. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky