pondělí 19. října 2015

Kuchyňský sekáček

Praktický pomocník do kuchyně, který ušetří Váš čas. Kuchyňský sekáček - popis produktu Kuchyňský sekáček. Snadné sekání zeleniny, ovoce nebo dokonce masa?


S tímto kuchyňským sekáčkem to bude hračka! Sekáček se ovládá ručně pomocí táhla na provaze. Vyzkoušejte tento kuchyňský sekáček ! Perfektní doplněk do každé kuchyně.


Uvnitř misky je ostří se břity. Vyznačuje se velmi širokou a ostrou čepelí. Kráječ cibule a kuchyňský sekáček je multifunkční zařízení určené pro snadné a rychlé krájení cibule, zeleniny, ořechů a jiných surovin.


Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí. Elektrický sekáček LINEO - WMF (LINEO kuchyňský elektrický sekáček - WMF) Elektrický sekáček na zeleninu, ořechy nebo sýr. Odnímatelná sekací čepel. Pro snadné a rychlé připravení jídla. Snadno naseká zeleninu, ovoce, i maso!


Se sekáčkem to bude hračka! Ruční ovládání sekáčku pomocí táhla na provaze. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Kuchyňský sekáček

Nejen co se týče přípravy jídla, ale také následnému úklidu. Díky tomu, že veškeré ingredience budou zavřené v misce, nestane se, že byste měli například cibuli všude okolo nebo na zemi. Snadná a rychlá úprava zeleniny, ovoce nebo masa. Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.


Jedná se o nůž s kovovou ostrou hlavou, která má obdelníkový tvar, na dřevěném topůrku. Každý je dárkově zabalen a je velmi vhodný jako dárek. Osvědčí se při přípravě. Zde se nacházíte: Heureka. Toto je neodmyslitelný pomocník do každé kuchyně.


Je vhodný na sekání a řezání zeleniny, salátu, drůbežího masa apod. Hrozí vylomení břitu čepele. Délka čepele je (bez rukojeti) 1mm. Celková délka je 2mm.


Rukojeť z Gje pevná, odolná a příjemná na dotek. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Kuchyňský sekáček

Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Zvažujete, zda je kuchyňský robot to pravé pro vás? Usnadníme vám rozhodování a povíme si něco o nejoblíbenějších kuchyňských pomocnících.


Rozebereme si ruční šlehače , tyčové mixéry , stolní mixéry kuchyňské roboty a smoothie makery , dozvíte se jejich výhody, nevýhody, a komu budou nejvíce vyhovovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky