čtvrtek 22. října 2015

Pračka gorenje chyba 7

Chyba je porucha čerpadla. Sami si poruchu můžete odstranit tak, že 1) vypnete vodu do pračky 2) na výstupní hadici napojíte hadici od sprchy 3) tlakem vody protáhnete čerpadlo v opačném smyslu,. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.


Zkontrolujte zapojení do teplotního čidla nebo.

Samozrejmosťou tohto spotrebiča je aj ochrana proti pretečeniu. Pračka zjistila problém s teplotním čidlem. Nemusíte sa báť nechať práčku bez dozoru s rizikom, že vám vytopí susedov. Motor této pračky vyniká dlouhou životností, úsporností a tichým provozem.


Samozřejmostí je i dostatek programů pro různé druhy tkanin, a pokud si přece jen nebudete jisti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kč Náplň prádla pro praní: kg Počet otáček odstředění: 1. Pračku ocení i alergici a lidé s citlivou pokožkou, protože nabízí program AntiAllergy, který odstraní zbytky čisticích prostředků.

Voda sa slabo odčerpáva von alebo sa neodčerpala úplne. DIY how to kill crabgrass. My crabgrass is not dying. How to prevent and control crabgrass - Duration: 10:53. Prosím o radu, co to může dělat.


This feature is not available right now. Please try again later. Reset chyby a oprava motoru výměnou uhlíků svépomoci.


Tuto závadu zjistíte podle toho, že prádlo není vyprané a pračka je během praní studená. Možná patříte mezi ty, kteří vzpomínají, jak jejich nová pračka kdysi prala nehlučně, skoro jako by neprala vůbec a jediné, co vás vytrhlo z vašeho klidu, byl zvukový hlásič oznamující konec programu praní. Price Match Promise on Genuine Gorenje Spare Parts. Stock and Ready to Ship.


To mi povedal servisák, keď sa na to bol mrknúť. Mne chybu vyhlási zhruba každé 3. A väčšinou pranie skonči tak, že sa síce pračka tvári, že doprala bez chyby, ale keď otvorím dvierka, prádlo leží vo vode, a musím potom vždy ešte pustiť dodatočné žmýkanie. Tento chybový kód se používá pouze u modelů, Gorenje pračka , které mají svůj.


Inovace posunuje hranice.

Automatická pračka - volně stojící WE723. Ale její skutečná hodnota jde ještě dál: spočívá ve vyvážení uživatelských očekávání a možností moderních technologií. Je zobrazena chyba E – praní nemůže být zastaveno.


Mám asi rok starou pračku Gorenje. V porovnaní cien u tohto produktu už nie. Chytré a úsporné praníÚzká automatická pračka Gorenje WEI62Sje díky kompaktním rozměrům ideální do menších domácností, kde není místa nazbyt. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Napouštění, vypouštění.


Free Shipping Available. Find great deals on eBay for gorenje and gorenje fridge freezer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky