čtvrtek 15. října 2015

Škrabka na led s rukavicí

Očistěte sklo bez zmrzlých rukou! Zamezuje prochladnutí ruky při čištění zamrzlého skla. Vnitřní strana rukavice s kožíškem. Doprava zdarma od tis. Kč, pouze na ProMistry.


Praktická škrabka na sklo s dlouhou teplou rukavicí.

Již žádné zmrzlé ruce při odstraňování ledu z okna! Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). KRABKA NA LED S RUKAVICE FASHION. Pracovní nože) Hodnocení produktu:.


Základní typy škrabek na led a sníh Klasická škrabka na led – odstraní námrazu. Shrnování sněhu z auta s ní však není moc praktické. COMPASS Škrabka na led s rukavicí stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Oproti škrabce s košťátkem bývá levnější.

Veškeré informace o produktu. Už žádné zmrzlé ruce při odstraňování ledu z okna! V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.


S prvními mrazy opět nastává to každodenní nepříjemné tančení kolem zamrzlých oken vašeho auta. Ono se to udělat musí, o tom žádná, ale ty ruce jak u toho mrznou a to mě osobně vůbec nebaví. Zimní škrabka na led s rukavicí , která Vás ochrání před chladem v průběhu čištění Vašeho vozu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní škrabka vhodná na odstranění ledu z okna vozidla. OBI škrabka na led s rukavicí je praktický pomocník - spolehlivě odstraní sníh a led z automobilu. Compass Škrabka na led s rukavicí , modrá Pokud nemáte vlastní garáž nebo jen často parkujete venku, každé zimní ráno řešíte tu stejnou situaci Zamrzlá okénka u auta.


Rukavice navíc chrání Vaši ruku před chladem a ledem. Přátelé, snažíme se plnit objednávky a expedujeme jak to jen jde. Jen dočasně rušíme možnost platby dobírkou. Celkem ( s DPH) DPH Kč.


Taky máš při škrábání obří ledové vrsty na čelním skle ruku jako rampouch?

Se škrabkou s rukavicí a extrahřejivým vnitřkem, budeš mít při škrabání ruce jako v bavlnce :) Parádní zimní autodoplněk, který nesmí chybět ve Tvé povinné výbavě! Autodoplňky na sezonu ☃ Škrabky na led na ManCar. LUX-TOOLS škrabka na led s rukavicí je praktický pomocník při ledu a mrazu. S jeho pomocí můžete bez problémů odstranit sníh a led z auta a přitom si chránit ruce před chladem.


KUNGS Artic-IS jelen ( Škrabka na auto) Škrabka na led s rukavicí KUNGS Artic-IS - jelen Taky máte při škrábání obří ledové vrsty na čelním skle ruku jako rampouch?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky