pondělí 12. října 2015

Sada na whisky

Sada na whisky

Luxusní sety pro milovníky whisky. Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla. Patrioty potěší, že vše je výhradně z české produkce. Potěšení z dobré whisky začíná s t. Poháre na whisky , sada ks.


Večer pri poháriku whisky nadobudne nového rozmeru ak budete prvotriedny alkohol popíjať z prvotriedneho skl. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: 1 ().


DEGUSTATION 3ml značky BANQUET CRYSTAL, velmi kvalitní sklo české výroby, tvrzený okraj, vhodné do gastro provozu. Krásny darček pre všetkých milovníkov whisky. Bohemia Jihlava sklenice na.


Degustační sklenice na koňak, rum, whisky a pálenky zrající v sudu. Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel. Sada obsahuje:1x karafa so zá. Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a. Dobrá whisky nebo jak se ve spojených státech říká whiskey patří do kvalitní whiskovky.


Naše nabídka vás překvapí množstvím kvalitních sklenic na whisky z křišťálového skla vyrobených ve špičkových českých a světových sklárnách. Peaky Blinders sada na whisky. Highland Park rokov. YourSurprise používa súbory cookies na zaznamenávanie návštevnosti a správania používateľov našej webovej stránky pri surfovaní na internete.


Sada na whisky

My a naši treťostranný partneri používame tieto informácie na zobrazenie vhodných reklám a aby ste vy mohli zdieľať informácie na sociálnych sieťachPrezrite si naše pravidlá. Vlastnosti produktu: pochází z nejnovější kolekce renomované značky Secret de Gourmet, sada obsahuje utěsněnou zátkovou karafu a šest sklenic. Oblíbená whisky v nové podobě: tato sada sestává z reprezentativní karafy a dvou skleniček, které jsou příjemně těžké, takže se dobře drží v ruce. Z kvalitního křišťálu Karafa i skleničky jsou vyrobeny z kvalitního křišťálového skla. Detail produktu Do obchodu.


Je možné umývať v umývačke riadu. Balené v tmavomodrej darčekovej krabici. Dopřejte si svůj oblíbený nápoj v kvalitních sklenicích a potěšte sebe nebo své přátele. Skotské whisky nebo irská whiskey bude nejen lahodně chutnat ale i luxusně vypadat. Nám se líbí ty křišťálové.


Sada na whisky

Inspirujte se nápady našich šikovných odborníků na design a využijte slevy až na náš exkluzivní sortiment. Skleničky na whisky nebo na whiskey ? To záleží na tom, kde se nápoj. Dedalo skleněná sada na Whisky kusů Dedalo skleněná sada na Whisky kusů. V Itálii lidé věří, že stůl je místem, kde se vytváří blízké a nejhlubší vztahy. Whisky v karafe dotvára základné vybavenie Vášho domáceho baru.


Na FAVI nájdete krásne sklenené či krištáľové karafy na whisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky