pondělí 26. října 2015

Brousek na kuchyňské nože

Brousek na kuchyňské nože

Pro běžné kuchyňské nože není třeba nic sofistikovaného. V případě, že chcete jeden brousek na všechno, pak má smysl uvažovat nad učením se s japonskými brousky na nože. Materiálů čepelí je nepřeberné množství. Vás ale nejvíc zajímá tvrdost materiálu. Kuchyňské nože brousek na nože.


Hledat text Cena Levné do. Protahovací brousek na kuchyňské nože s keramickými deskami. Obnoví ostří u mírně ztupených nožů, šetrný vůči odběru oceli při broušení.


Pravidelná a dostatečná údržbu nožů prodlouží jejich životnost. Ocílku můžete používat před každým použitím nože , brusný kámen či brousek na nože je vhodné používat 1x za měsíc nebo dle potřeby. Kuželovitý tvar brousku na zubaté ostří zaručuje možnost vlézt se do většiny zubů. Brousky a brusné kameny různé hrubosti pro snadné nabroušení kuchyňských i kapesních nožů, zahradnického náčiní, nožů u sekačky na trávu, sekyrek a čepelí.


Brousek na kuchyňské nože

OSTRÝ nůž je základ každé kuchyně! Tento brousek zajistí perfektní ostří kuchyňských nožů. Je vhodný pro všechny typy nožů.


Na rozdíl od elektrického brousku na nože , naostří i zoubkované nože ! Vybírejte si Brousky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Krájení je nejběžnější činností ve všech kuchyních a několik typů nožů patří ke standardní kuchyňské výbavě. Ačkoliv se rčení „ty nože by spíše zpívaly, než krájely“ ozývá z mnoha českých domácností, brousek na nože již tak častým kouskem výbavy není. Kapesní brousek na nože plní funkci rychlého nabroušení-obnovy ostří.


Nejprodávanější verze jsou s keramickými tyčinkami, na jedné straně jemnější a na druhé hrubší. Hmotnost 1gr Karl Elsner založil koncem 19. Vynikající pro snadné broušení kuchyňských nožů PRESTO a ostatních nožů s hladkým ostřím. Vyrobeno z odolného plastu, brusné kotouče z tvrzené keramiky.


Pro rychlé a bezpečné broušení téměř všech typů nožů, nůžek a dalších domácích pomůcek určených k ručnímu broušení. Ergonomická uzavřená plastová rukojeť chrání prsty proti poranění. Brousek postavte na rovnou podložku a pevně uchopte. Brusné destičky s možností jejich přenastavení a tím výrazného prodlužení životnosti ostřiče.


K produktu na stránkách naleznete popis a specifikace. Další informace o výrobku naleznete níže. KRUUSE brousek na kopytní nože (1ks). Všechny informace o produktu Prkénko a krájecí deska Diamantový brousek Kyocera na keramické a ocelové nože , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Diamantový brousek Kyocera na keramické a ocelové nože. Druhou variantou, jak udržet vaše kuchyňské nože celou dobu ostré, je tento jednoduchý brousek.


Jeho použití nevyžaduje žádné zvláštní umění, do spáry mezi dva brusné kotoučky se prostě nůž jen vloží a pod lehkým tlakem se mezi kameny protáhne. Nabrousit celou sadu kuchyňských nožů může zabrat třeba pět minut. VICTORINOX bruska na nože 7. Mimořádně oblíbená a skladná bruska na kuchyňské a kapesní nože , se kterou se velmi jednoduše manipuluje.


Má tvarovanou rukojeť, která zajišťuje snadnou manipulaci a zároveň i dostatečnou ochranu rukou. Zvládne to s nimi opravdu každý a pozor dejte pouze na výběr toho vhodného. Vlastníte-li ručně kované nebo vysoce kvalitní nože , sáhněte po ostřiči ve vyšší cenové hladině.


Victorinox se zabývá výrobou a celosvětovým prodejem jedinečných a vysoce kvalitních produktů, které najdou praktické uplatnění v mnoha rozličných oblastech života. Nabízí švýcarské armádní nože , kuchyňské nože , hodinky, vybavení na cesty, módní oděvy a parfémy. Dva stupně nastavení hrubosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky