úterý 27. října 2015

Kulatý ubrus 140

Kulatý ubrus 140

Nezaujal Vás žádný kulatý ubrus nebo jste nenašli ubrus o Vámi požadovaných rozměrech? Detail produktu Do obchodu. Varianty (9) 4Kč Go.


Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Nádherný doplněk nejen Vaší kuchyně.


Bílý vzor je jakoby plastický, při umělém osvětlení je zvýrazněn. Ráda ušiji i jiný rozměr ubrusu do dnů. Dena Bílý ubrus na kulatý stůl průměr: 3cm. Kulaté ubrusy z kvalitního polyesteru (PES) bílé barvy. Vyberte si průměr ubrusu, který potřebujete.


Kulatý ubrus 140

Hodnocení produktu:. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Goldea vánoční bavlna ubrus.


Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Je velmi praktický a je vhodným doplňkem kulatého stolu.


Ubrus je po celém obvodu olemovaný. Ideální na dětské party a oslavy narozenin. Už žádný den bez Peanuts a jejich životních peripetií: téměř let inspiroval každý den Charles M. Schulz své věrné čtenáře novými.


Vašeho stolu, disponuje voděodpudivou úpravou, díky které je vysoce odolný proti za. Veratex ubrus kulatý vzorovaný 140. Romantický ubrus ve stylu vintage s motivem jemných motýlků a poštovních známek v jemných modrých tónech. Jeho velkou výhodou je nemačkavá úprava.


Lem ubrusu je střižen do malých obloučků s jemnými vlnkami. Trvalá ochrana proti nečistotám i po vícenásobném praní, dlouhá životnost, barevná stálost, jednoduchá údržba a. Hotový teflonový kuchyňský ubrus s vodoodpudivou teflonovou vrstvou v modré barvě s vlnkovanými okraji. Díky teflonové vrstvě se rozlité tekutiny do ubrusu nevsáknou a dají se. Kvalitní dekorační žakárový kulatý ubrus s barevnými motivy je vyroben z velmi kvalitní a pevné látky. Vánoční ubrus kulatý -zeleno zlaté vločky 1cm.


Krejčovství Helena bytový textil ubrusy. Podkategorie: bavlněné, lněné, polyesterové, směsové. Běžná cena 45Kč 43Kč 35Kč bez DPH.


Avšak ne každý ubrus nabízíme ve vypsaných rozměrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky