čtvrtek 8. října 2015

Vakuové vaření

V čem spočívá vaření metodou sous-vide? Sous-vide je způsob pomalého vaření masa, ale i dalších potravin ve vakuu. Ty zůstávají šťavnatější a zachovávají si.


Vyberte si z naší nabídky online! Sous Vide prodejna v Praze 7.

Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny. Vakuové vaření Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace. Obecně v restauracích a zvláště pak ve velmi kvalitních restaurací je vakuové vaření jídel nutností Již po několik let je tento způsob vaření považován těmi nejvlivnějšími a průkopnickými šéfkuchaři za nejzdravější, nejchutnější a samozřejmě ten nejmodernější způsob vaření v hotelích a restauracíh.


Mohou mít sice i tradiční válcovitý tvar, ale daleko větší sháňka je dnes po krabičkách, které jsou díky svému tvaru. Vakuové dózy s ventilem jsou k dostání v mnoha formách. Se Sous-Vide máte zaručený výsledek při každém vaření , ze kterého budete nadšeni vy i vaše okolí.

Stačí vám jen vakuová balička, speciální vakuové sáčky či rovnou celá role, která je ekonomičtější a můžete si vytvořit sáčky přesně takové, jaké potřebujete a samozřejmě vodní lázeň. Vakuové balení prodlužuje životnost potravin jako jsou ořechy, oříšky, kokosové ořechy a výrobky z obilovin. Skladujte je na chladném a tmavém místě.


Můžete si tak například připravit svoje oblíbené jídlo doma a pak si ho jen jednoduše vzít do práce ve vakuové nádobě nebo sáčku. Odpadává vám tak starost s náročnou přepravou jídla. Nebo si můžete před-připravit sendvič na svačinu nebo snídani, který vydrží dlouho čerstvý.


Varení ve vakuové folii recepty, které budete milovat. Jak připravit kávu v džezvě? Dá se říct, že spíš než vaření je to takový rituál, který má několik kroků a trvá zhruba patnáct minut. Výsledný nápoj se ale nedá s ničím porovnat.


Vzhledem k tomu, že by káva nikdy neměla přijít do styku s vařící vodou, je dobré k přípravě kávy v džezvě použít vodu. Poté se vaří ve vodní nebo parní lázni s konstantní teplotou, která je mnohem nižší než obvykle, ale po delší dobu. Byly dlouhodobě testovány na balení masa a masných výrobků a jsou v souladu s předpisy. CZ to je obchod a servis specializovaný na vakuování potravin a sous-vide vaření. Ať jste profesionálem nebo je pro Vás vaření koníčkem, jsme tu pro Vás!


Perfektní trojice na vakuové vaření : Foodlocker Slim, Tastemaker a role vakuovací fólie. Sada na vaření metodou sous-vide od společnosti Klarstein přinese to pravé nakopnutí do zdravého a precizního vaření.

Už nemáte chuť vařit po dlouhém dni v práci? Na našich kurzech vaření si můžete multifunkční parní troubu vyzkoušet, a pokud vás přesvědčíme, vrátíme vám kurzovné. Ty z vás, kteří již multifunkční parní troubu vlastní, ji zdarma naučíme maximálně využít a ovládat.


Všechny naše spotřební materiály pro vakuové balení a vaření jsou průhledné, aby umožňovaly okamžité rozpoznání baleného produktu, odolné, aby se eliminovalo riziko perforace a zaručily vysokou bariéru proti kyslíku a vodní páře, šetrné k životnímu prostředí a omezující dopad na životní prostředí díky použití inovativních materiálů, které umožňují. Dle certifikačních testů jsou vakuové sáčky vhodné i pro vaření pokrmů ve vroucí vodě 100°C po dobu minut, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Dole na stránce najdete teplotní hodnoty a časy vaření jednotlivých surovin ve vakuu. PROFI KUCHYNĚ - Gastro zařízení.


Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené přeskoč hlavní navigaci skoč na navigaci v sekci skoč na navigaci v sekci. V naší nabídce naleznete širokou nabídku vakuových baliček pro Sous-Vide. Vhodné především pro restaurace, hotelové provozy a celkově pro gastronomické provozy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky