středa 21. října 2015

Fiskars hrábě solid l na listí komplet

Fiskars hrábě solid l na listí komplet

Násad je lehká, dlouhá a dobře padne do ruky. Pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. Vhodné jak na běžné hrabání tak na úpravu záhonů.


Násada je vyrobena z tvrzeného hliníku. Hroty hrábí jsou vyrobeny z kalené karbonové oceli. V naší nabídce naleznete široký sortiment různých nástavců, které lze využít pro všechny zahradní činnosti. A pokud hledáte hrábě univerzální, které zvládnou všechny zahradní práce, jste na správném. I s hráběmi se dá udělat leccos, aby práce pro vás byla jednodušší.


Vyrobené z velmi odolného a pružného PBT materiálu s dlouhými robusnými pružnými prsty, speciálně navrženými tak, aby se mezi nimi nezachytávala tráva a listí. Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0. Zlepšená geometrie zubů zamezuje ucpávání větvičkami. Vylepšený tvar brání zachytávání větví a listí mezi zuby. Odolná a pružná hlava z PBT. Toto funkční nářadí má působivě lehký design, který udělá z hrabání listí a trávy zábavu.


Set je složen ze tří kusů nářadí. Hrábě univerzální, švédské hrábě. Porovnání cen hrabe fiskars solid l , srovnání cen hrabe fiskars solid l na portálu HLEDEJCENY.


Chcete zjistit více o cenách nebo přímo provést objednávku? Hrable nájdu svoje využitie na menších pracovných plochách alebo v ťažko prístupných miestach okolo koreňov stromov a pod kríkmi. Dál už hledat nemusíte! Ergonomický tvar konce násady zaručuje pohodlné držení.


Doprava zdarma na tisíce produktů. Vzhledem k současné situaci jsme přijali opatření, která najdete zde. Tyto široké hrábě Solid , vel.


L , skvěle shrabují listí a trávu na hromadu. Stabilní, pružné prsty působí tahem, tudíž práce vyžaduje minimum úsilí. Pevné, pružné prsty jsou speciálně navržené tak, aby se za ně nezachytávaly větvičky a listí. Slevy na značku FISKARS. Akce na téma hrábě na listí najdete na Skrz.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Fiskars na listí , komplet , M. Jsou vyrobeny z kvalitního velmi pevného plastu a jsou až neuvěřitelně pevné a díky tomu prakticky nezničitelné. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


Díky odnímatelné hliníkové násadě a odolným plastovým prstům vám budou sloužit po dlouhé roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky