pátek 30. října 2015

Mokka konvicka

Na trhu jsou k dostání modely pro běžný elektrický a plynový sporák, indukci, sklokeramiku i elektrické varianty do zásuvky. Připravili jsme pro vás návo jak na to. I pro přípravu v moka konvičce platí – čím čerstvější káva, tím lepší výsledek.


Princip i ovládání jsou dětsky jednoduché a chuť naprosto uspokojivá. Váháte, jestli si konvičku na espresso koupit? Podívejte se nejdřív, jak funguje.

Káva z moka konvice není úplně stejná, jako pravé espresso, ale chuťově je mu blízko, rozhodně blíž, než. Je to kolorit, který vás přenese k požitkářské pohodě italského a francouzského venkova. Položíte moka konvičku na plamen, zaposloucháte se do líného varu vody a když přes trysku vyběhne tenký proud kávičky s náznakem jemné pěny, opojná vůně se zmocní všech vašich smyslů. Jestli je mezi moka kávovary nějaký, který lze bez nadsázky označit za klasický, je to právě tento. Přes 2milionů prodaných kusů, titul „nejvíce ko.


Pokud však máte doma indukční desku, nemusíte se bát, že byste si konvičku bialettku nemohli pořídit. Mokka konvice a frenchpressy Toužíte po lahodné kávě, kterou lze připravit snadno a rychle? Zaměřte se na praktické french pressy a mokka konvice.


Jak uvařit kávu v moka konvičce?

Nádobu na vodu naplňte studenou vodou po vzduchový ventil. Skvělá italská káva za pár minut. Moka konvičku vlastní snad každá italská rodina. Vychutnejte si v pohodlí vašeho domova lahodnou a bohatou chuť úžasně silné mokka kávy, která chutí připomíná pravé espresso z vaší oblíbené kavárny. Hliníková moka konvice nebo nerezová konvice dle vašeho výběru.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Konvičky stačí umýt pod tekoucí vodou, bez použití saponátů. Zejména pokud se jedná o hliníkový typ.


Saponátem odstraníte patinu, která se na povrchu tvoří a dodává kávě chuť, navíc by se chuť saponátu dostala i do samotné kávy. Největší tržiště výběrové kávy pro přípravu kávy pomocí Mokka konvičky. Vybírej, srovnávej, nakupuj 1 arabicu pro svou alternativní metodu přípravy. Italská moka konvička v jedinečném provedení.


Double coffee znamená, že připravíte dvě espressa najednou a rovnou do šálků. Stačí dát na plotýnku nebo sporák i se šálkami, které se hned nahřejí. Bialetti Moka Elettrika 2. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Vyskúšajte kávu z Weis Moka kanvičky indukcie. Máte radi chuť a vôňu kávy? Je to kvalitný tradičný taliansky kávovar pre prípravu prekvapkávanej kávy, ktorý dokáže počas krátkej doby pripraviť až šálok toho najlahodnějšieho talianskeho espressa. Nechte se každé ráno probudit vůní čerstvé kávy – stačí jen zvolit čas, kdy má být hotova, vše ostatní udělá stylová moka konvička za vás a bez vás. Elektrická moka konvice G. Do spodní části (A) se nalije voda až do úrovně ventilu umístěného na vnější straně nádoby.


Trychtýř (B), jehož dno je vybaveno jemným sítkem, se naplní středně mletou kávou, avšak nesmí se umačkávat. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky