úterý 27. října 2015

Nádobí na sushi

Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Nádobí na sushi skladem. MADE IN JAPAN, Mäser, Contacto a dalších. V naší nabídce naleznete sushi sety neboli nádobí na podávání sushi.


V nabídce je sushi nádobí tradicního i moderního designu. Cenově výhodná sada na sushi tzv.

Nenahrazujte rýži na sushi jinými druhy, pouze tato má tu správnou lepivost a sushi rolky se vám díky ní nebudou rozpadat a budou krásně držet tvar. Sushi rýže se dá pohodlně předvařit v rýžovaru. Vyberte si kvalitní japonské nádobí na sushi. Ke kvalitnímu sushi je potřeba i autentické keramiky. Na této stránce najdete levné nádobí na sushi , respektive všechny nádobí na sushi seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší.


Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Naservírujte si sushi u vás doma jako v pravé japonské Sushi restauraci. Krásný sushi set pro dva, krásně dokreslí atmosféru romatické večeře v japonském stylu.

Set obsahuje vše co potřebujete pro pohodlné servírování, od talířků a mističen na sojovou omáčku, až po krásné tradiční hůlky a prostírání. Servírovací sushi sada TYPHOON Silk - pro dvě osoby. Osobní odběr ve skladu ve Valašském Meziříčí je opět aktivní - je možno platit pouze bezkontaktně platebními kartami. Zásilkovny jsou aktivní - pouze v omezeném množství poboček.


V unikátních kolekcích najdete jídelní servis, talíře mělké i hluboké, misky, mísy, tácy, servírovací set na sushi , čajový servis, jídelní hůlky nebo misky na saké. Jak připravit dokonalé sushi u vás doma? Máme pro vás kompletní videonávod na přípravu sushi , který jsme pro vás natočili ve spolupráci se školou vaření Chefparade. Talíř je vhodný do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.


Keramika je dovezena přímo z Japonska. Obdélníkový talíř na sushi z kolekce Cobalt Blue od výrobce MIJ je vyroben ručně z odolné přírodní keramiky, která neobsahuje zdraví škodlivé příměsy ani těžké ko. K dispozici jsou sety na sushi , čajové sety, sety na Sake a mnoho dalších produktů.


Milovníci sushi a sashimi neservírují z obyčejných talířů, ti si pořídí zajímavou a netradiční keramiku ideálně vyrobenou v Japonsku. A právě takové talíře na sushi či sashimi pro vás dovážíme od společnosti Made in Japan. Můžete zde nakoupit nejen typické ingredience na sushi , jako správnou rýži a řasy, prvotřídní mirin, štiplavý zázvor nebo sójové a rybí omáčky nejrůznějších chutí, ale i saké, japonskou whisky NIKKA, jídelní hůlky, nádobí a další „nezbytnosti“ jako nudle Ramen nebo oblíbené japonské sladkosti.


Sada pro dva vhodná pro servírování japonského Sushi. Sada obsahuje keramické misky na pokrm, omáčku, dřevěné hůlky a stylové ubrusy. Sada na sushi vyrobena z kombinace bambusu, břidlice a keramiky.


Se servírovací sadou Timelife si dopřejete zážitek z japonské restaurace v pohodlí vlastního domova.

Sadu tvoří sedm částí, nechybí na. Dost bylo jezení sushi z plastikové krabičky! Dopřejte si originální servis a pořiďte si sushi sadu nádobí – čtvercový keramický talíř a miska na sójovou omáčku s rozpuštěným sklem.


Celé sety pro dvě až čtyři osoby na servírování sushi obsahují rolovací podložku, kterou můžeme využít i jako podložka pod talíře. Dále hůlky, většinou dřevěné nebo bambusové. Mistička na sojovou omáčku a vlastní talířek.


Formy na výrobu sushi pro zatáčníky nebo pro rychlejší přípravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky