pondělí 26. října 2015

Sklenky na víno

Dobré víno ve správné sklence chutná lépe. Již dlouho nerozlišujeme pouze mezi menšími sklenkami na bílé víno a většími na červené, z široké nabídky sklenic na vína, sekty či koňaky si vybere každý. Vždy bychom ale měli dbát na určení sklenky , kvalitu jejího zpracování a materiálu, a v neposlední řadě na.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Máte rádi plné červené víno s ovocnými tóny, nebo spíš suché bílé?

A co třeba nějaké bublinky? Ať už jste milovníky čehokoli, u nás si můžete pořídit sklenky na jakýkoli oblíbený nápoj, které se dají mýt v myčce. Ať už máte rádi bílé, červené nebo milujete sekt, skleničky na víno by vám doma chybět neměly.


Sekt se podává pouze před jídlem jako přípitek. Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe.


Tato sklenice na bílé víno je vhodná pro podávání především bílých vín, ale můžou se v ní podávat i některé destiláty nebo dolihované vína.

Takové skleničky se doporučují pro sladké a suché bílé víno a také pro některé odrůdy likérových vín typu portské nebo sherry. Správně zvolená sklenice podpoří chuť i aroma vybraného vína. Nakupte vše z pohodlí domova.


Sklenice dodáme do dnů. Máme pro vás celou řadu nejrůznějších tvarů, velikostí a dekorů sklenic na víno od jednonuchých sklenic do domácnosti až po luxusní dárkové sady. Na červené víno saháme po břichatých sklenicích, aby mohlo víno dýchat, tj. Originální kousky Námi nabízené sklenice na víno a sekt jsou vyrobeny z potravinářského skla (horní čirá část).


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Aktuální provoz e-shopu s ohledem na nařízení vlády Na všechny sklenice nabízíme pískování textu i obrázku. Vychutnejte si víno z kvalitních křišťálových sklenic! Vyberte si z naší široké nabídky tu pravou sklenici právě pro Vás!


Napadlo vás někdy, že skleničky na víno se dají ukládat i jiným způsobem, než klasicky do kuchyňské linky, baru nebo sekretáře? Své o tom vědí v restauracích, barech, kavárnách a vinárnách – držák na skleničky na víno tam používají už dávno a způsob je to velmi osvědčený. Na konci hrdla se díky jeho zúžení může kumulovat aroma, které víno uvolňuje.


Při přiložení sklenky k ústům proniká společně s vínem i jeho vůně rovnou do vašeho smyslového ústrojí.

Nabízíme křišťálové sklenice na sekt a šumivá vína té nejvyšší kvality od našich i světových výrobců. Příměs titanu ve stopce dělá sklenky velmi pevné a odolné vůči mechanickému poškození. Luxusní skleničky na víno s krystaly Swarovski. Ideální zábava pro firemní akce.


Ochutnávka toho nejlepšího z našich sklepů. V kolekci Bistro, která má nejširší zastoupení, nabízíme ucelenou kolekci sklenic na různé typy nápojů, především vín. Na rozdíl třeba od sklenky na víno se však koňakovka nedrží za nohu, ale za tělo sklenky.


Pro svůj tvar je možné použít koňakovku i na podávání whisky. Tyto sklenice na červené víno od značky Tescoma jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálového skla, které nezkresluje barvu podávaného nápoje. Jsou opatřeny tvrzeným okrajem , který zajišťuje maximální komfort a bezpečí při styku s ústy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky