pátek 16. října 2015

Umyvadlo retro

OSOBNÍ ODBĚR ZRUŠEN DO ODVOLÁNÍ - Případné vratky a reklamace hlaste předem na níže uvedeném tel. Detail produktu Do obchodu. Nejprodávanější retro umyvadla , fontánky a výlevky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů retro umyvadlo.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.

Retro zahradní umyvadlo s kohoutkem. Velké zahradní dekorativní umyvadlo v provedení zeleno černá patina. V nabídce naleznete jak keramická umyvadla, tak i dvojumyvadla, keramické sloupky nebo držáky ručníků. Koupelnová umyvadla v retro stylu. Pořídili jste si volně stojící retro vanu?


Pak byste určitě neměli váhat a do stejného designu sladit i zbytek koupelnového vybavení. V této sekci naleznete keramická retro umyvadla, která se budou vyjímat v každé koupelně. Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor.

Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Keramické umyvadlo do koupelny UM CFP-v retro designu. Umyvadlo je určeno do vybraného koupelnového nábytku od výrobce COMAD (viz. Související produkty).


Díky provedení z bílé keramiky se skvěle začlení do každé koupelny. Právě proto je možné jej zkombinovat s bílým i barevným nábytkem nebo s. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI. Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. Trendy koupelna v retro stylu je na dosah ruky!


Splňte si vaše sny a nakupte vše potřebné pro vaši koupelnu na jednom místě.

Inspirujte se stylem retro a nechte se unést produkty, které nikdy nevyjdou z módy! Litinové zahradní umyvadlo na zeď zvýší Váš komfort při pobytu na zahradě. Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo , které připevníte do plotu z tvarovek.


Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Vybírejte z inzerátů.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Umyvadlo věrně kopíruje historické předlohy litinových umyvadel.


Je vyrobeno z hliníkové slitiny a dodává se, s měděnou patinou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky