pondělí 26. října 2015

Sklenena termoska

Thermos Traditional - sklenená termoska. V skrutkovom uzávere termosky je úložný priestor na čaj, cukor či kávu. Termoska je doplnená dvoma šálkami s uškom. Fľaše, termosky, hrnčeky U nás na Bonami nájdete cez 4fliaš, termosiek a hrnčekov.


V šroubovacím uzávěru termosky je úložný prostor na čaj, cukr či kávu. Ideální nejen pro přípravu čaje na cestách.

Skleněná termoska SAY s obalem. V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené. Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách.


Mať drink vždy po ruke a podporovať svoj pitný režim je nevyhnutnosťou. Trendom posledných rokov je termoska. Fľaša z dvojplášťového nerezu, ktorá udrží chlad alebo teplo po dobu cca hodín.


A ak má táto termoska neopozeraný a elegantný dizajn, je to len dobre. Oblíbená a osvědčená skleněná termoska neboli ´zavařovačka´.

Tato termoska má navíc praktický polstrovaný látkový obal proti rozbití, je z dvojitého skla, m. Vyberte si z viac než produktov v kategórii termosky a termohrnčeky. Najlacnejšie od €. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jedná se o prvního výrobce termosek na světě! Guangzhou Mohua Daily Necessities Co, Ltd: Veľkoobchodné rôzne vysoko kvalitné vlastné fľaše vody.


Prispôsobte svoje fľaše vlastným logom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ekoobchod a ekodrogéria - ekologická kozmetika, ekologické pranie a čistenie to je nový trend pre eko domácnosť.


Internetový obchod EKOMARKET ponúka široký sortiment eko-produktov a eko-výrobkov. Výrobok je tiež vybavený praktickým uzáverom a elegantným držadlom pre jednoduché prenášanie. Teplotu udržuje špeciálna vložka, ktorá je z krehkého skla, a preto nikdy do fľaše nevhadzujte kocky ľadu ani nemiešajte tvrdými predmetmi. Pre ešte lepšiu manipuláciu je.


V katalogu nemáme podrobnější informace o termoska sklenena. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Přiznáváme se - nemáme rádi jednorázové produkty, jako třeba PETky. Jsou všude kolem nás a nejvíc na skládkách. Celosvětově se jich na skládky dostane ročně miliard kusů.


Flaska 75l Kvet života - sklenená fľaša v korkovom obale. Flaška Spiritual Flower of life - kvet života - je sklenená fľaša s korkovým púzdrom, ktoré chráni Flašku pred poškodením a rozbitím. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravú termosku.


V skrutkovacím uzáveru termosky je úložný priestor na čaj, cukor či kávu. Výrobek je také opatřen praktickým uzávěrem a elegantním madlem pro snadné přenášení. Teplotu udržuje speciální vložka, která je z křehkého skla, a proto nikdy do lahve nevhazujte kostky ledu ani nemíchejte tvrdými předměty.


S obojstranným termoobalom - motív čaj alebo motív káva - napíšte nám do poznámky pod košíkom, aký obal si prajete. Vyrobená z dvojstenného skla. Sklo je zatiaľ jediný známy materiál, ktorý neinteraguje s potravinami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky