pátek 9. října 2015

Degustační sklenice na víno

Ony totiž takovou péči potřebují. Klasická degustační sklenička na víno OIV. Vyrobena z pevného bezolovnatého křišťálového skla. Přečtěte si bližší informace o údržbě křišťálového skla.


Degustační držák na víno Jak se z vína stává stále více „trendy“ nápoj, tím častěji se na našem trhu objevují všemožné vychytávky, které žádnému opravdovému nadšenci „nesmí chybět“. Obzvláště dekorativní je použití jako svícen na čajovou svíčku. V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno , sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlky i sklo na pivo. Sklenice jsou vhodné do myčky. Nakupte za nejlepší ceny!


Dnes objednáte, zítra máte doma. Věnujte ke dni matek něco opravdu praktického. Originální sklenici na své oblíbené víno ocení každá maminka.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Na našem eshopu najdete velký výběr klasických i broušených sklenic na víno a sekt různých objemů. U nás najdete i degustační sklenice. Tato degustační sklenice na víno se používá i na největších mezinárodních soutěžích vín.


Její zvláštností je to, že se vůně uvolňuje pomaleji, o to však intenzivněji než v jiných skleničkách. Set sklenic na červené víno Burgundy Vivendi Premium moderní sklenice pro každodenní použití Nachtmann. Revoluční sklenice na víno Arcoroc Open Up má tvar vytvářející efekt karafy.


Moderní revoluční design, který umožňuje nesrovnatelný degustační zážitek. Je vhodný zejména pro degustaci mladých vín. Speciální tvary sklenic jsou vyvinuty pro jednotlivé. Hodnocení produktu:.


Aktuálně se nacházíte na stránkách maloobchodu - prodeje skladového zboží. Pokud máte zájem o odběr většího množství zboží nebo výrobu na zakázku, navštivte sklárnu a velkoobchod florianovahut. Odborníky oceňovaná degustační sklenka na portské víno , technologie Tritan, výška 1mm, průměr mm, obsah. Degustační sklenice flétna 110ml - hromadné balení v krabici po 72ks, možnost prodeje po ks, ale bez krabice. ENOTECA - kolekce ručně foukaných křišťálových sklenic na víno.


Pivní sklenice nedekorované Craft Master One 15cl degustační s vysokou odolností proti prasknutí. Objem sklenice je 15cl. Minimální objednací množství nedekorovaných sklenic je 6ks.


Kónický tvar, jemné hrdlo. Má přesné rozměry vydané OIV v Paříži. Každý druh vína je individuální a proto i tvary sklenic na víno jsou navrženy tak aby co nejlépe zdůraznili odrůdový charakter vína. Ve správné sklenici na víno nejlépe vynikne jeho barva, vůně a také chuť.


Najdete zde především sklenice na víno , a to jak tvarem klasické degustační OIV, tak autorské, ale přitom cenově přijatelné ViP sklenice na víno a na sekt různých provedení s příběhem o pozoruhodně výrazné vůni vína… Ručně vyráběné sklenice ViP doporučujeme nalévat na úroveň hrotu. Cena je uvedena za kus. I když zrovna není co oficiálně slavit.


Vychutnejte si své oblíbené nápoje z průzračných, broušených či třeba barevných sklenic. Vyberte si tvar a provedení přesně podle vašeho vkusu a také podle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky