pátek 30. října 2015

Deska na krájení

Nelze ji mýt v myčce na nádobí. Dřevěná deska na krájení Brita hně. Deska na krájení s nožem Zoe hnědá. Díky extrémní síle materiálu je deska velmi stabilní. Rozměr: 6x 3x mm.


Deska na krájení

Podle systému HACCP pro bezpečn. Krájecí desky z bambusu, dřeva i plastu. Vybavte svou kuchyň vším praktickým a potřebným a inspirujte se na našem e-shopu české značky Tescoma i vy!


Dřevěná prkénka nemají rády myčku, ale jinak mají v kuchyni samé výhody. Chrání nejen pracovní desku, ale také vaše nože. Dřevo na rozdíl od jiných materiálů jejich ostří netupí. Do prkénka či desky z masivu se také můžete pořádně opřít, což se hodí při porcování masa nebo krájení ananasu. Dřevěná krájecí deska na krájení a servírování pokrmů je vyrobena z kvalitního.


Deska na krájení

Cena bez DPH: 9- CZK: Cena s DPH: 11- CZK: krájecí deska dřevěná x cm. Otočný bambusová deska na sýry a lehké občerstvení. Po obvodu je vyfrézová. Skleněná krájecí deska mramor.


Skladem Varianty produktu. Desky slouží ke krájení masa, v. Za 1let své existence si však vydobyla pevné místo na trhu s kuchyňskými pomocníky, které se tak postupně stávají mezi milovníky. Není ji třeba polévat vařící vodou, abychom se účinně zbavili bakterií, jak to vyžaduje dřevěná deska. Prkénka na krájení s historií.


Deska na krájení

Po umytí neuchovává pachy. Bambusová krájecí deska AZZA 40×26cm ze speciálně vrstveného přírodního bambusu vynikající pro krájení , porcování i naklepávání potravin. Na kuchyňská prkénka na krájení coby každodenně využívané zařízení kuchyně jsou kladeny v první řadě nároky hygienické. Náš sortiment vás ale přesvědčí o tom, že i něco tak zdánlivě banálního, jako právě krájecí prkénko či přípravná deska , může být zároveň designovým, multifunkčním doplňkem moderní kuchyně.


Ochraňte svou pracovní plochu před poškrábáním a jiným poškozením díky deskám na krájení. Tyto praktické pomůcky do kuchyně zaručí dokonalou ochranu vaši kuchyňské plochy. Náš e-shop představuje prkénka, která mají všestranné využití, můžete na nich nakrájet jakýkoliv druh zeleniny, ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Toto prkénko na krájení chleba má odnímatelnou mřížku, do které padají drobky při krájení pečiva. Mřížka se dá lehce vytáhnout a drobky vytřepat. Vyrobeno z bukového dřeva, spodní část desky je z pevné překlížky.


Extra masivní krájecí deska z vysoce kvalitního plastu s drážkou na zachytávání šťávy, opatřená na obou koncích zesíleným protiskluzovým povrchem, pro bezpečné krájení ,. Kuchyňská pracovní deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky