pátek 16. října 2015

Plynový sporák mora

Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Pozrite sa na plynové sporáky s dlhoročnou tradíciou.


Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství.

Ku každému sporáku MORA navyše dodávame široké spektrum originálneho príslušenstva. Predám plynový sporák MORA 2v zachovalom a funkčnom stave. Pojistky STOP GAS automaticky zastaví přívod plynu při. Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie.


Mora P151BW, sporák plynový P 1BW. Vyberajte si Sporáky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Strieborný plynový sporák MORA P 1AS s moderným skleneným príklopom energeticky spadá do úspornej triedy „A“ a jeho úžitkový objem je litrov.


Horáky sú kryté dvojdielnou mriežkou STABIL PLUS, ktorá zabezpečuje bezpečný posun nádoby vo všetkých smeroch.

Skvělý pomocník pro každou hospodyňku I kdybyste měli zlaté ruce, tak bez sporáku žádné jídlo neuvaříte. Ten patří k tomu nejdůležitějšímu vybavení kuchyně. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


MORA K140AW od 17€ - Heureka. Jeho úžitkový objem je litrov, takže nájde uplatnenie v menších či stredne veľkých rodinách. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Klasický MORA PS 1MWplynový sporák , v bielom prevedení, ktorý disponuje štyrmi horákmi s poistkami STOP GAS. Elektrické zapaľovanie horákov a rúry na paneli. Praktický odkladací priestor pre uloženie plechov a pekáčov. Celo- plynový sporák Mora 26 zemný plyn.


Predám zachovalý, plne funkčný plynový sporák More 2na zemný plyn, možnosť prerobiť na propan butan. V našej ponuke nájdete plynové sporáky tradičných značiek Mora , Amica a Beko. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Návod je nedílnou součástí. StopGas , 4× varná zóna , objem trouby l , smaltovaný plech Cena DATART. K dispozícii sú plynové horáky. Automaticky zastaví prívod plynu pri.


Sporák plynový má varnou desku, pečící plynovou troubu i gril na plyn.

Sporák plynový je charakteristický tím, že je u něj lze velice jednoduše regulovat ohřev varné desky , plynový ohřev je velice intenzivní, navíc, jakmile po ohřevu pokrmu sporák vypnete, tak neuniká zbytkové teplo. Rúra je plynová s objemom l, ovládaná termostatom. Dvierka rúry majú dvojité sklo. Plynový sporák MORA P 1AW.


Volně stojící plynový sporák v energetické třídě A disponuje plotýnkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky