úterý 27. října 2015

Espresso catler es 8012

Free delivery and returns on eligible orders. I v kanceláři jde udělat rychlý oběd. A nemusíte k tomu mít ani velkou kuchyni. Na tři přístroje značky Catler , které mohou najít místo. Vyhrajte kurz vaření s mistrem!


Chcete doručiť tovar na Slovensko?

Tento profesionální přístroj se hodí domů i do menší kavárny, kde s přehledem připraví desítky káv denně. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Professional parameters and features will make you into a barista always able to brew the best coffee on par with renowned coffee houses. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Integrovaný mlynček s kovovými mlecími kameňmi, umožňuje nastavenie rôznej hrubosti pomletia kávových zŕn, čo oceníte ak máte radi sýtu chuť espressa, na ktoré sa hodí hrubšie pomletá káva, naproti cappucinnu, či latte, kde sa viac hodí jemnejšie pomletá káva.


Kávovar má plochu na nahrievanie šálok. V tejto sekcii sme pre vás pripravili chutné, ale popritom jednoduché recepty a nechýbajú samozrejme ani video ukážky. Na vybrané výrobky značky CATLER poskytujeme predĺženie zákonom stanovenej záručnej doby o ďalších mesiacov.

Rated by users, average rating of 4. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. BWF1VÝMĚNNÉ FILTRY(6) PRO CATLER SAGE. Odklepávač na kávuVyjímatelná vnitřn. Při vývoji spotřebičů pro přípravu kávy sledujeme jediný cíl – perfektní šálek kávy podle vašich představ. Profesionální parametry a funkce z vás udělají baristu, který připraví vždy tu nejlepší kávu s kvalitou vyhlášené kavárny.


Catler - spotřebiče bez kompromisů - návody ke stažení. Dokonalý šálek kávy vyžaduje přesnou teplotu a správný tlak v průběhu. Pomocí parní trysky nejen našleháte mléko pro vaši oblíbenou kávu latté nebo cappuccino.


Přidejte si jej do oblíbených položek. Seznam Vašich oblíbených položek budete mít k dipozici kdykoli se vrátíte na náš e-shop. Ušetříte tak spoustu času při hledání, až budete chtít zboží objednat příště. Nevím, jestli to nepřijde nastejno, když nemám filtrační konvici, musela bych ji koupit a do ní pak stejně filtry.


Pákové espresso s tlakem barů a vyjímatelnou nádrží na vodu o objemu litry. Funkce krátkodobého spaření kávy před vlastní extrakcí zajišťuje dokonalou chuť a aroma. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Ez nem csak finomabb vízből készült, ízletesebb kávét eredményez, hanem a vízkőoldás problémáját is megoldja.


Az Electronic PID rendszer segítségével a vízhőmérséklet gond nélkül stabilan tartható.

Ich pravidelná výmena vám zaistí ten najlepší pôžitok z čerstvej kávy. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky