pondělí 26. října 2015

Plážové osušky

Plážové osušky

Nabízíme extra velké plážové osušky o rozměrech 100x18 90x1a 90x1cm. Takto velké osušky můžete buď rozprostřít přímo na pláž nebo přehodit přes plážové lehátko a užívat si maximální pohody, sluníčka a šumějícího moře. Díky svým rozměrům jsou plážové osušky vhodné i pro dva dospělé. Z široké nabídky si každý vybere.


Pro děti máme osušky s pohádkovými vzory Šmoulové, Prasátko Pepina, Mia and Me, Doba ledová, Animal planet a další. Osušky jsou vhodné pro muže, ženy i děti. Praní těchto osušek je výrobcem doporučeno na 40°C, sušení v bubnové sušičce je možné. Dále nabízíme luxusní plážové osušky SoftCotton a dětské osušky Carbotex. Kvalitní osušky a ručníky objednávejte online v KLiNGEL.


Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé. V kategorii froté naleznete osušky a ručníky vysoké kvality v různých barvách, různých velikostí a se zajímavým designem. Plážové osušky na 4home. Objednejte si naši froté soupravu v barvě ladící k Vaší. Vybírejte z naší nabídky plážových osušek.


V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen u vody. Tyto osušky jsou zdobeny nádhernými obrázky ve výrazných sytých barvách. Mezi jejich přednosti patří hebkost a savost. Jsou velice lehké a skladné, což oceníte. Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky , které nekoušou.


Všechny tyto sportovní rychleschnoucí ručníky, plážové deky, osušky a skládací podložky na pláž (37) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Stačí si vybrat kvalitní osušku ze správného materiálu s patřičnou gramáží.


Velikosti od běžných až po maxi velké. Každý z Vás se jistě těší na dovolenou, ať už proběhne u moře, na koupališti, anebo u rybníka. K tomu, aby Vás nikdo nepřehlédnul a vypadali jste stylově, Vám nabízíme plážové osušky v pestrých barvách.


Maxi plážová osuška může posloužit nejen k osušení těla. Vyberte si z rozměrů, které Vám budou nejlépe vyhovovat. Vyberajte z našej ponuky plážových osušiek.


V tejto kategórii nájdete veľa krásnych osušiek, ktoré sa stanú vaším obľúbeným doplnkom niel. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 2výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. V naší nabídce najdete jak levné osušky pro reklamní účely, tak osušky od českého výrobce v prvotřídní kvalitě. Vyzkoušet můžete třeba osušku Deluxe, bambusovou osušku, nebo novinku posledních měsíců rychleschnoucí osušku.


Díky pestré nabídce barev si můžete dokonale sladit barvu vaší koupelny s barvou osušky. Prices Start From Less Than 30p Per Tablet - UK Registered Pharmacy. Veľkosti od bežných až po maxi veľké.


Plážové osušky

Nabízíme Vám plážové osušky Benetton, Jules Clarysse a Playboy. I plážové osušky podléhají módě, proto každý rok přinášíme nové, moderní vzory. Ponúkame extra veľké plážové osušky s rozmermi 100x18 90x1a 90x1cm. Takto veľké osušky môžete buď rozložiť priamo na pláž alebo prehodiť cez plážové ležadlo a užívať si maximálnu pohodu, slniečko a šum mora.


Vďaka svojim rozmerom sú plážové osušky vhodné aj pre dvoch dospelých. Ležet přímo na lehátku, na písku či v trávě není až tak příjemné, avšak díky plážové osušce si dopřejete maximálního odpočinku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky