úterý 13. října 2015

Kuchařská zástěra pro muže

Free Shipping Available. Vyberete si jak ze zástěr určených pro pány, tak z široké nabídky zástěr pro dámy, například zástěra s ženským sexy tělem sestřičky nebo pokojské. V nabízených zástěrách si vybere opravdu každý. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže , děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Kuchařská zástěra pro muže

Zastěra pro muže je oblíbený dárek pro chlapy a muže , kteří nejen rádi jí, ale i rádi a výborně vaří. Oblíbená je zástěra pro muže , na kterou vytiskneme jméno vašeho muže ! Máme mnoho variant jak pro veselé ženy, dívky a holky i zástěry pro muže a chlapy, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo aspoň otáčí maso při grilování. Kuchyňská zástěra pro muže má na sobě postavu muže , ale samozřejmě může muž nosit i zástěru s postavou ženy a naopak. Vtipná kuchařská zástěra pro hospodské - výčepní, vrchní a servírky.


Vtipný dárek pro muže nebo kolegu v práci k narozeninám, svátku nebo Vánocům. Kvalitní zástěra francouzského výrobce. Přesný popis produktu nalezneze níže.


Kuchařská zástěra pro muže se jeho jménem. Nebo si vyberte jiný dárek z naší nabídky. Pravá kuchařská zástěra pro muže DE. Stylové zástěry a praktické chňapky.


Ukažte jídlu už při vaření, že ho máte rádi. Zástěra pro ženy Dobré vibrace. Oblékněte se do stylové zástěry, která nejen ochrání vaše šaty před znečištěním, ale zároveň vám bude slušet. Kolem krku nastavitelný řemínek s přezkou.


Vysoká kvalita tisku a možnost praní v pračce zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Ideální dárek pro vášnivé, ale i začínající kuchařky. Dárek pro muže - milovníka grilování. Darujte vašemu muži originální grilovací zástěru.


Je balena v pěkné černé dárkové krabičce, velikost je univerzální. Pozor milé ženy, může zvýšit nejen apetit k jídlu. Váženi zákazníci dovolujeme si Vás informovat o možném zpoždění zásilek o cca 1-dny, proti námi avizovaným termínům dodání. Při volbě Zásilkovny doporučujeme předem ověřit, zda je výdejní místo opravdu otevřené a bude možné balíček vyzvednout.


Profesionální zástěra s laclem pro kompletní pokrytí těla, vyrobená z velmi kvalitního materiálu obsahujícího polyester a bavlnu o rozměrech 25cm(šířka laclu), 70cm(šířka pasu), 85cm(výška). Je doplněna bílou výšivkou ,kombinovaná s bavlnou s motivem kol. Nabízíme exkluzivně limitované edice zástěr omezené počtem vyr.


Vhodná také jako barmanská zástěra , nebo číšnická zástěra. Navrhněte si vtipný potisk a udělejte vtipné zástěry pro muže , nebo ženy. Nabízíme nejširší sortiment kuchařských a gastro zástěr v České republice. Potisk se provádí na kapsu a je.


Kuchařská zástěra pro muže

V případě specifických požadavků na střih, barvu, nebo provedení zástěry navštivte sekci zakázková výroba, nebo nás kontaktujte. Vychytaná kuchařská zástěra pro muže , díky níž bude mít vždy po ruce vše, co ke správnému vaření a grilování potřebuje. Klasická kuchyňská zástěra se zavazováním na šňůrky s žertovným tématickým motivem zaručeně pobaví každého. Skvělý dárek pro hostitele BBQ večírku, kuchaře či hospodyňky.


Stačí si vybrat ze široké škály barev a témat. Každý určitě najde tu svou. Velikost je univerzální. Nemůžete se rozhodnout pro ten správný dárek? V našem sortimentu najdete dárky pro miminka až po babičky s originálnímy texty a výšivkami.


Chilly papriček pro muže i pro ženy. Velmi praktická a zároveň neocenitelná pomůcka do kuchyně i ke grilu. Super dárek pro gurmány ostrých pokrmů. Může vypadat jako obyčejná kuchyňská zástěra s nápisy, ale nenechte se oklamat.


Tato zástěra je jako stvořená pro pravého muže. Vejde se do ní vše potřebné - pivo, mobil a hořčice. Aby páni nemuseli chodit daleko, je k zástěře šikovně přidán i otvírák na láhve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky