středa 27. listopadu 2019

Vestavná mikrovlnná trouba

Stačí jen zvolit kategorii. Dále zajišťuje rovnoměrný ohřev, velmi rychlé rozmrazování a má obvykle dotykový panel. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Vestavné mikrovlnné trouby od Whirlpool. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl. Naše mikrovlnná trouba s grilem 6představuje rychlý a snadný způsob vaření většiny vašich oblíbených jídel. Tato mikrovlnná trouba je vybavena intuitivním dotykovým ovládacím panelem s povrchem, který vždy vyčistíte jedním tahem. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Mikrovlnná trouba je praktickým kuchyňským pomocníkem, který v současnosti nechybí takřka v žádné moderní domácnosti. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře. To znamená, že se otevřou pouhým dotykem. Díky tomu můžete rychle a pohodlně vyjmout pokrm, který se v troubě připravuje.


Detail produktu Do obchodu. Mikrovlnky MORA nové generace se plně přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou vám spoustu praktických funkcí i programů a jejich intuitivní ovládání. Multifunkční vestavná mikrovlnná trouba o objemu l. Speciální nerezový povrch proti otiskům prstů.


Patentovaný systém 3D šíření mikrovln. Funkce Crisp a vaření v páře. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. V perfektním stavu, nerez má ochranu proti otiskům. Varná deska, Mikrovlnná trouba.


Vestavná mikrovlnná trouba

Dozlatova upečete kuře, lasagně. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Kč Franke FMW 2CR G WH. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Trouba , Mikrovlnná trouba.


Mikrovlnné trouby se staly naprostou klasikou české kuchyně, pokud jste se rozhodli investovat do nové kuchyně, přemýšlejte nad výběrem vestavné mikrovlnné trouby. Usnadní vám přípravu pokrmů a celkově rozšíří repertoár vašich kuchařských technik. K dispozici jsou funkce gril, rozmrazování a rychlý start. Pro bezpečnost nechybí ani dětský zámek.


Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Popis produktu Plně vestavná mikrovlnná trouba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky