středa 27. listopadu 2019

Sklenené dózy na potraviny

Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov.


Veľmi žiadané a elegantné sú dózy vyrobené zo skla. Dózy ako praktický pomocník na uchovávanie potravín ušetria miesto a svojim designom sa stanú taktiež vkusným doplnkom každej kuchyne.

Uchovávejte potraviny v kuchyňských dózách a zásobnících ze skla. Ve skleněných dózách potraviny vydrží déle čerstvé. Ideální je těsnící víčko dózy , které zamezí přísunu vzduch ke skladovaným potravinám a tím prodlouží jejich trvanlivost.


Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou. Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé. Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr.


Misy a misky sa môžu používať na viaceré druhy potravín a jedál.

Sklenené dózy s dreveným vekom určite využije každá gazdinka. Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem. V nabídce též skleněné dózy pro uložení sypkých potravin s nerezovým či plastovým víčkem nebo s víčkem z vysoce odolného bambusového dřeva. Nespornou výhodou skleněné hermetické dózy LINA 1ml je použitelnost prakticky na všechny potraviny , ať už je to koření, těstoviny či cukr.


Skleněná dóza má těsný dekorativní uzávěr. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí! Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch.


Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú. Dóza je dodávána v mixu barev, průměr dózy cm. Nabízíme skleněné dózy všech tvarů a velikostí, které jsou vhodné i na pečení, zavařovaní, vzduchotěsné uskladnění.


Kuchynské pomôckyDózy a nádoby na potraviny. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Tefal, Tescoma, LockLock a ďalších.


Dózy na potraviny Dózy na potraviny na sklade. Symetrický tvar umožní stohování, čímž šetří místo ve vaší kuchyni. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v kategorii levné Dózy a boxy na potraviny. Nabídku našich zlevněných produktů naleznete v kategorii Dózy a boxy na potraviny výprodej.


Produkty v akci naleznete v kategorii Dózy a boxy na potraviny akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky