středa 13. listopadu 2019

Lišta na nože

Bloky na nože ) Hodnocení produktu: 1 (). Lišta je vybavena silnými magnety a výborně se hodí do každé kuchyně. Umožňuje rychlé a přehledné odložení kovového kuchyňského náčiní ( nože , nůžky, vidlice a jiné). Lze použít také do vlhkých prostor. Magnetická lišta na nože chrání jejich čepele, protože o sebe vzájemně netřou v zásuvce.


Díky ní budete mít nože neustále po ruce. Povrch lišty je z plastu v černé barvě. Jedním z nejlepších způsobů, jak nože v kuchyni přehledně a bezpečně skladovat, je umístění na magnetickou lištu. A ještě lepší je, když je ta lišta dřevěná. Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni.


Mějte své nože vždy po ruce díky magnetické liště. V naší nabídce naleznete jak. Aby jste nemuseli chodit na přetížené pošty nabízíme předání roušek na poštu (máme každý den svoz) odeslání zdarma při splnění podmínek pošty. Konec chaotického hledání správného nože v přeplněném šuplíku! Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Jednoduchost a minimalistický design v té nejlepší kvalitě. Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách.


Vaše nože odloží tato magnetická lišta. Magnetickou lištu můžete uchytit prakticky na jakýkoli materiál a na jakékoliv místo. Velmi silné magnety udrží vaše nože bezpečně a přehledně uloženy. Navíc, tato magnetická lišta je také stylový designový doplněk do každé kuchyně. Nože vždy připravené na použití.


Pokud Vaši objednávku neobdržíte nejpozději do 14-ti pracovních dnů, obraťte se prosím na náš zákaznický servis. Nabízíme mnoho možností, jak bezpečně uložit vaše kuchyňské nože. Designové stojany na nože z odolného dřeva nebo praktické magnetické lišty od firmy Wüsthof Dreizackwerk Solingen jsou tou správnou variantou, jak mít nože prakticky uložené a přitom vždy po ruce. Uchycení nožů zajišťuje dvojice silných magnetických pásků. Díky liště budete mít nože neustále po ruce.


Stačí lištu připevnit na zeď pomocí dvou vrutů a hmoždinek a máte praktickou pomůcku na zavěšení všech kovových nožů. Dřevěná magnetická lišta na nože Praktická dřevěná magnetická lišta na zavěšení nožů. Nechcete-li, aby se nože jen válely někde v šuplíku, zavěste je. Kuchyňská magnetická lišta na nože vyrobená z leštěného hliníku, nože nebo jiné menší kovové nádobí máme vždy po ruce, lištu lze umístit kdekoliv v kuchyni, možno přivrtat , pečlivě zpracovaný výrobek, silný magnet, délka 46cm.


Lišta na nože

Uloženie nožov v zásuvkách je nepraktické a nebezpečné. Riešením je táto praktická magnetická lišta. Dřevěná lišta na stěnu z kolekce RON značky BergHOFF slouží jako držák na nože.


Snadno se namontuje na stěnu a všechny nože tak máte v dosahu. Silný magnet zaručí bezpečné uložení nožů. Nedoporučujeme mytí v myčce na nádobí. Vyrobena ze dřeva a nerezové oceli. Rozměr: x x cm.


Tento magnetický držiak je najlepšie miesto na uskladnenie vaších nožov! Už žiadne zdĺhavé a nebezpečné hľadanie po šuflíkoch!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky