úterý 26. listopadu 2019

Pračka goddess

Aby pračka pracovala tiše a bez vibrací, je třeba ji postavit na plochý, nekluzký a pevný povrch. Pračku můžete horizontálně vyvážit pomocí úpravy nožek. Nejprve uvolněte plastovou nastavovací matku nožky. Nastavte nožku otáčením nahoru nebo dolů.


Po vyvážení utáhněte znovu plastovou matku otáčením nahoru. U pračky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např.

Hlučnost dosahuje při praní dB a při odstředění dB. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na ovládacím panelu s českými popisky můžete zvolit jeden z přednastavených programů, jako je např.


U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost. Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Klasická předem plněná pračka , která funkcemi nezaostává ani za svými mnohem dražšími konkurentkami. Za velmi nízkou cenu nabízí opravdu hodně muziky.


Hodnotenie produktu:.

Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla. Napouštění, vypouštění. Produkty značky Goddess jsou dostupné v mnoha prodejnách po celé České republice i na e-shopech.


Zjistěte, který e-shop nebo kamennou prodejnu ve svém okolí můžete navštívit a prohlédnout si produkty podrobněji. Zatímco dříve se prádlo drhlo ručně, nyní to za nás dělá tento skvělý spotřebič. Přehled zboží s největší #128175; slevou. Automatická pračka Goddess WFB 8M7S bílá – český návod.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Pro nenáročného uživatele vyhovující. Po dvou letech mi odešla ložiska u předešlé pračky a oprava by vyšla dost draho, tudíž jsem hledala rychlou náhradu a za málo peněz - pro přípa že by pračka opět nevydržela. Nabízím pračku značky goddess , stáří pračky let.


Během praní protéká voda. Pořizovací cena pračky byla 5. Zájemci pište prosím sms, na e-mail Vám mohu zaslat foto. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF.


Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně. Pračka je funkční až na špatné těsnění dvířek.

Slevy na značku Goddess. Akce na téma pračka s předním plněním najdete na Skrz. Prosím o předběžnou kalkulaci ceny opravy. Další slevy bílého zboží na Kupi. Rozmanité typy oděvů a textilií z domácnosti vyžadují odlišný způsob praní, proto pračka disponuje neuvěřitelnými přednastavenými programy.


Tato pračka se skvěle hodí nejen do malých domácností, ale také jako pomocník na chaty a chalupy, kde není pračka s velkým objemem zapotřebí, protože se tam tak často nepere, nebo na ni prostě nemáte místo. Vzhledem k velmi se měnící situaci u přepravních společností prosíme o platby převodem, abychom měli jistotu , že Vám bude zboží přepravcem předáno. Pračku jsem dnes koupila a hned druhé praní nejde.


Nechybí ani ochrana proti přetečení nebo dětská pojistka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky