pondělí 18. listopadu 2019

Pivní sklenice prodej

Prodám pivní sklenice a plechovky pro sběratele. Plechovky jsou půllitrové Litovel, Svijany vánoční máz a German Red. Cena za sklenici je 6- Kč.


Tuplák Pilsner Urquell s reliéfním logem a pečetí pivovaru dokáže uhasit opravdu velkou žízeň. Tradici pití piva z litrových sklenic, tzv. Bavorsku, kde se takto podává především pšeničné pivo. Pivní sklenice s originálním potiskem v dárkovém obalu. I žízeň může být humorná.


Kvalitní a odolné sklo, dárková krabička, potisk sklenice. Vyberte si sklenice na pivo u nás. Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce. Domníváte se, že pivní půllitr je jen ideální dárek pro muže?


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Jmenuji se Marián Jamrich a sbírám pivní sklenice s logy pivovarů a piv Čech, Moravy a Slezska. Dále sbírápivní korunky, tácky. Budu rá pokud si moji sbírku prohlédnete, případně i nabídnete něco k prodeji nebo na výměnu. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce.


Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Nejlevněj ší Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Prodáváme jen v balení po kusech. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Rozměry objem l, pr. Největší výběr obalového skla pro potraviny. Naše PROFI pivní sety byly dlouhodobě testovány při pronájmech, a proto dokážeme zaručit jejich dlouhou životnost.


Sklenice , vinotéka, doplňkové zboží a dobroty ve skle. Nabízíme sklenice z uchem i bez ucha, čisté bez motivy i sklenice s vtipnými motivy. LEFFE je svrchně kvašené speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu. Snahou je mít zastoupení co nejvíce pivovarů a minipivovarů jak současných tak zrušených. Postupně přidáváme nové úlovky,jsou tam i špatně zařazené ,časem opravíme.


V letošním roce se pokusím. Specializujeme se na prodej piva a všeho co k tomuto moku patří. V naší nabídce naleznete vše, od pivní kosmetiky a dárkových balení, až po sudové pivo a možnost půjčit si výčepní zařízení.


Najdete zde pivní sklenice s logy pivovarů z České Republiky, největší výběr sklenic na výměnu nebo prodej. Pivní inzerce, aneb prodám koupím vyměním věci okolo piva. Chcete udělat radost svým blízkým dárkovým poukazem? Vybrat si můžete jakékoliv služby, které Olivův pivovar nabízí – pivní lázně, ubytování, gastronomický zážitek v naší restauraci a nově také prohlídku pivovaru spojenou s degustací našich piv a následnou večeří.


Prodej piva a dárkových předmětů. Pakliže hledáte narozeninový dárek pro muže, který si rád dá pivečko, pivko či pivo, pak ho jistě potěší stylový pivní půllitr, což je tedy pivní sklenice s uchem či bez ucha, která svým potiskem či balením trefí tak říkajíc hřebíček na hlavičku a obdarovaného potěší i pobaví nejen k svátku či narozeninám. Celkový objem sklenice je l. Pivní půllitr s vlastní fotkou Půllitr s gravírovanou fotkou je skvělý dárek k narozeninám, svátku nebo vánocům. Pokud byste chtěli na půllitr pouze vlastní text, lze i to zařídit.


Samozřejmě, že na půllitru nemusí být jen portrét, ale i např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky