čtvrtek 14. listopadu 2019

Úložný systém do garáže

Garáž vyklidíme, potřebné věci a vybavení uskladníme, nepotřebné za Vás odvezeme. V případě zájmu Vám prostor i vymalujeme. Do místnosti namontujeme úložný systém dle projektu.


Precizní provedení je pro nás samozřejmostí. Závěrem Vám do nového úložného prostoru věci již v organizované podobě vrátíme zpět.

Kam a jak uklidit nářadí a nástroje, to je každodenní problém toho, kdo nářadí používá. Každé potřebuje něco jiného, drobné do šuplíku a. Náš nový garážový organizační úložný systém velmi dobře vypadá, je cenově dostupný, jednoduše. Vaší garáži nebo skladu spoustu místa. Ideální řešení do garáže , do sklepa, do obchodu, na verandu, balkón atp. Různé druhy držáků, věšáků a háků.


Jednotlivé prvky systému Kenovo Duratrax Vám umožní uskladnit zahradn. Je to daň za středovou postel, co jsme chtěli a tak jsem chtěl prostor garáže co nejlépe využít.

V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní náčiní nebo sezónní věci. A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek. Komplexní řešení úložných systémů do garáže od podlahy. Garáž dostala nový kabát a poskytuje maximum úložného prostoru.


Závesné systémy do garáže V garáži aj v záhradnom domčeku je dôležitý poriadok a systém , inak hrozí, že sa zmenia na neprehľadný sklad vecí, v ktorom nebudete vedieť nič nájsť. Potrebujete praktický stojan na bicykel, vďaka ktorému ho uložíte tak, aby vám nezavadzal, a zároveň si ho budete môcť jednoducho zobrať a ísť sa previezť? Hledáte chytrý a spolehlivý úložný systém ? Projděte si naši nabídku a vyberte si z mnoha různých stylů a rozměrů.


Naše odolné úložné systémy jsou vhodné pro použití uvnitř i venku. Máme i chytré policové díly do garáže a kovové úložné systémy. Moderní variabilní úložný systém s multifunkčním využitím!


Uložte si Vaše věci přesně podle svých představ. Na rozdíl od běžných regálů a skříní Vám zůstane volné místo na podlaze. Někde u vás doma se skrývá místo, které lze využít. U nás najdete spoustu úložných řešení, jež se právě do takových prostor vejdou.


Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení pro malé prostory, zejména naše úložné systémy, které lze upravit dle vlastních potřeb.

Máme ale i předem připravená řešení. V současné době se na trhu objevuje řada specializovaných firem, které dokáží úložný systém vytvořit na míru. Oproti volně stojícím regálům z kovu či překližky jsou sice speciální garážové systémy finančně nákladnější, ale vyplatí se o nich alespoň uvažovat. Jejich velkou výhodou je.


Pokud se raději rozhodnete neimprovizovat a pořídit si kompletní úložný systém , nabídnou vám internetoví i „kamenní“ prodejci celou řadu řešení. Samotné držáky na kola se vyrábějí v provedeních k uchycení na stěnu i na strop nebo v podobě klasických stojanů, které mohou k rychlému a pohodlnému ukládání kol. Pořádek v dílně i garáži - uni-max úložný systém 23.


Hrozně rád něco vyrábím, předělávám a rozdělávám, montuju a šteluju. Asi jako většina chlapů, který trochu svrbí ruce. Tento systém vyniká svou komplexností, je koncipován od podlahy až po strop. Výkonem a stylem jsou tyto produkty zkonstruovány jak pro garáže a dílny, tak pro celé prostředí kolem domu a bytu.


Kovový box na nářadí s madlem 36x15x15cm. Rozkládací plastový kufřík na nářadí s pojovací materiál, 57x31x17cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky