středa 6. listopadu 2019

Elektrický kráječ zeleniny moulinex

Foto: Tescoma, Banquet, ECG, Moulinex. Kráječ lze naklonit až o 30°. Strouhač Moulinex DJ7zvládne strouhání i krájení surovin na jedničku!


OneConcept Spirou, bílý, elektrický spirálový kráječ , 1W, řezné nástavce. Zařízení oneConcept Spirou vyčaruje stisknutím knoflíku chutné spirály z cukety, mrkve, červené řepy či jiné zeleniny.

Ideální pro hravé začlenění zeleniny a ovoce do stravy. S nástavci pro různé druhy jídel: ať už. Vigan Mammoth EKelektrický kráječ potravin, celokovový Kvalitní elektrický kráječ potravin Vigan Mammoth EKv celokovovém provedení a se stabilní hliníkovou základnou - praktický a nenahraditelný kuchyňský pomocník v každé domácnosti. Stabilitu přístroje na kuchyňské lince zajistí protiskluzové silikonové.


Je jen na Vaší fantazii, k čemu kráječ využijete. Díky jednoduchému ovládání a snadné výměně jednotlivých nástavců Vám krájení potravin zabere minimum času. Navíc všechny části kráječe Moulinex Fresh Express, kromě samotného motoru, můžete omývat v myčce.


Kombinuje se zde kov s plastem.

Jednoduché a praktické! Díky tomu vypadá dobře a rozhodně jej nebudete muset z pracovní desky uklízet. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny.


Výkonný, tichý chod motoru. Oproti tradičním boloň. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektricky krajec chleba moulinex. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Disponuje příkonem 1W. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní.


MOULINEX DJ756GFresh Expres, kráječ zeleniny Recenze MOULINEX DJ756GFresh Expres, kráječ zeleniny. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň.


Podobné fráze na Nejrychlejsi. Popis: Používaný kráječ na chleba Moulinex.

Prosím pouze sms, zavolám. Hledáte nový elektrický kráječ zeleniny ? Naše elektrické kráječe a struhadla do kuchyně jsou ideální pomocníkem pro všechny milovníky zdravé stravy. O krásný design a vysokou kvalitu se starají naše značky Klarstein a OneConcept. Pokud neradi krájíte zeleninu, je nejvyšší čas zakoupit si nový elektrický kráječ. Bílá barva kráječi přidává na neutralitě, hodí se ho každého kuchyňského prostoru.


Univerzální spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plus Skvělý, univerzální, spirálový kráječ na zeleninu a ovoce Spiro Plusspirály nebo špagety z ovoce a zeleniny vypadají a chutnají daleko lépei děti si po vlastní přípravě smlsnou na neoblíbené zelenin. V- kráječ Börner Original V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky