středa 6. listopadu 2019

Jak vybrat pračku se sušičkou

Jak vybrat pračku se sušičkou. Máte malý byt, ve kterém není místo na sušičku, ani vhodný prostor pro sušení prádla? Pak je pro vás ideální volbou pračka se sušičkou.


Ta kombinuje dva produkty, a její vybírání tak může být zdlouhavější a komplikovanější. Proto jsme sepsali nákupního průvodce, ve kterém se.

Pokud máte menší koupelnu a počítáte každý centimetr, bude pro vás ideálním řešením úzká pračka se sušičkou s hloubkou do cm. Svou kapacitou bohatě stačí do domácností s menším objemem prádla a navíc spotřebuje méně vody a elektrické energie, než kdybys vlastnili standardní pračku se sušičkou. Jak správně vybrat pračku se sušičkou ? Také patříte mezi ty, kteří doma nemají sušárnu ani balkon? Spousta lidí řeší problém, jak do malého prostoru umístit pračku i sušičku a právě tehdy přicházejí ke slovu tyto stále populárnější kombinace. Dočtete se , jaké funkce vám usnadní praní, jak dobře má pračka odstřeďovat, aby spolupracovala se sušičkou , nebo třeba jak se vyznat v energetickém štítku.


Usnadníme vám rozhodování, jestli vybrat pračku s předním nebo horním plněním, jakou kapacitu by pračka měla mít a jak poznáte úsporný model. Chcete se dozvědět, jak správně vybrat pračku ?

Přečtěte si náš článek s testy praček. Poradíme vám, jak vybrat tu nejlepší. V tomto videu vám s výběrem poradí Lola Jukelson, která vás provede nejdůležitějšími parametry při výběru.


Pračky s předním plněním. Některé nejdůležitější parametry jsme zmínili již v úvodu, níže si je rozepíšeme a doplníme o další parametry, vlastnosti a funkce, které kombinované pračky se sušičkou v současné době nabízejí. I když přístrojů kombinujících pračku se sušičkou není na trhu příliš mnoho, na první pohled vypadají podobně.


V našem nákupním průvodci se dozvíte, na co si dávat při výběru takového spotřebiče pozor, aby vám dobře sloužil. A i když nám tento spotřebič přijde jako zcela samozřejmý, jsou mezi pračkami diametrální rozdíly. Ačkoliv prádlo vypere každá z nich, může se výsledek lišit nejenom kvalitou, ale také komfortem obsluhy a schopnostmi samotného spotřebiče.


Pojďme se podívat, jak vybrat tu správnou pračku. INFO V POPISKU Pokud plánujete koupi pračky, podívejte se k nám na Heureku. Cena provozu za rok se může lišit od toho, jak často perete a stylem používání pračky se sušičkou. Jestliže máte malý byt, do kterého se vám nevejde další velký spotřebič a sušička se tam už vůbec nevejde, pak je pro vás ideální sušička s pračkou. Tento spotřebič kombinuje dva.


Tady se dostáváme k nejdůležitější části našeho článku, a sice, jak pračku vybrat. Nejde o zrovna malou investici, proto nebude od věci, když si všechny parametry společně rozebereme a vysvětlíme.

Přeci jen, kdo se v pračkách vyloženě neorientuje, může se ve změti čísel a. Výběr nové pračky se odvíjí od více parametrů. Zaměřte se zejména na to, jak často a jaké množství prádla perete, na maximální pořizovací cenu, výšku nákladů na provoz, zda chcete pračku plněnou předem, nebo pračku s vrchním plněním. U kombinovaných zařízení běžně dochází ke kompromisům, které mohou značně ovlivnit vhodnost či nevhodnost spotřebiče pro určitý styl využití. Máte-li dům a dostatek prostoru, je lepší vzít samostatnou pračku a sušičku. Zde je to však jen vše o péči jak se o pračku staráte a jak často ji čistíte.


I zde je možné si vybrat užší Slim pračku s menší hloubkou, ty však bývají o něco dražší. Z výše uvedeného se zdá, že shora plněné pračky jsou lepší, ale není tomu tak. Výběr pračky se sušičkou může jevit trochu jako oříšek, jednak je to investice do budoucna, protože si určitě nebudete chtít pořizovat novou za pár měsíců, kvůli chybného výběru a dále proto, že je třeba se soustředit na více faktorů.


Pokud jste limitováni prostorem, nezoufejte. Praní bezesporu patří mezi nejdůležitější domácí práce vůbec. Vždyť kdo se cítí dobře ve špinavém nebo dokonce zapáchajícím oděvu? Nehledě na škody, které utrpí pověst takového jedince.


S nástupem elektrické energie se naštěstí i praní výrazně zjednodušilo, stačí zmáčknout několik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky