úterý 12. listopadu 2019

Šuplíkové mrazáky no frost

Šuplíkové mrazáky no frost

NO FROST zajišťuje rovnoměrné a dokonalé proudění vzduchu v mrazničce, snižuje vlhkost a zamezuje tvorbě námrazy. Tento systém nejen umožňuje bezproblémové a snadné použití. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. LIEBHERR jsou vybaveny kvalitními boxy s průhlednými čelními panely, díky kterým budete mít přehled o vložených potravinách. Ty se velice snadno vysouvají a oproti klasickým policím mají tu výhodu, že z nich potraviny nevypadávají.


Nenámrazový systéANO. Skvěle zapadnou do vaší kuchyně a díky praktickým šuplíkům a přihrádkám udrží v zamražených potravin přehled. Množství přihrádek se liší podle modelu, kde malé šuplíkové mrazáky mají většinou šuplíky nižší a jeden vyšší, za to ale kratší, kvůli mrazícímu agregátu. Spotřebiče tohoto typu disponují mrazicím prostorem, který je rozdělený na několik samostatných zásuvek.


Maso, zelenina i ovoce tak mohou mít ve vašem mrazáku samostatnou přihrádku. Každý domácí spotřebič by měl co nejlépe zapadnout do stávajícího interiéru. No frost systém (mrazák no frost ). Ten zabraňuje vzniku námrazy na stěnách spotřebiče, která si vyžaduje manuální odstraňování. Mezi další užitečné funkce se řadí i teploměry nebo kontrolky, umožňující snadno a rychle zkontrolovat, co se v nitru spotřebiče vlastně děje. Hloubka Hloubka mrazničky.


Šuplíkové mrazáky no frost

Vzhledem k menšímu objemu tohoto zařízení počítejte s objemem alespoň litrů na osobu. Pultové mrazáky – U truhlicového mrazáku si můžete dovolit litrů na osobu. Výsledný objem je samozřejmě individuální záležitostí a často jej ovlivňují i ostatní faktory. Pro domácnost jsou vhodnější , protože umožňují snazší dělení potravin podle vašich představ.


Mají však menší objem mrazáku, s čímž je nutné dopředu počítat. Jsou vhodné jak do domácností, tak do restaurací. Mrazáky se vyrábějí v různých velikostech, a tak si můžete vybrat pro Vás ten. Tyto šuplíkové mrazáky jsou běžnější v domácnostech, protože jsou přehledné, vnitřní prostor je rozdělen do zásuvek a tak každá potravina najde své místo.


Šuplíkové mrazáky no frost

Další z variant šuplíkových mrazáků je malý mrazák nebo mini mrazák, které se vejdou pod pult jako podstavné, nebo mohou sloužit jako rozšíření mrazničky ke kombinované, či monoklimatické lednici. Vybírat můžete z těch nejlepších značek za nejnižší ceny na trhu. Který volně stojící nebo vestavný skříňový mrazák vybrat?


Nejlepší šuplíkové mrazáky a jejich recenze. Jejich přehledné vnitřní uspořádání formou zásuvek umožňuje roztřídění potravin dle typu. Volně stojící skříňová beznámrazová mraznička se 6. Systém No Frost eliminuje tvorbu ledu uvnitř spotřebiče, což znamená, že odmrazování už není potřeba. Mrazáky je možné rozdělit na mrazáky šuplíkové , které se otevírají zpředu a mrazáky truhlicové, ty se otevírají svrchu. Výhodou šuplíkových mrazáků je především to, že jsou lépe izolované, díky tomu mají delší akumulační dobu a menší spotřebu energie.


Šuplíkové mrazáky no frost

Mrazák má elektronické ovládání pomocí displeje na dveřích a nenámrazový systém No Frost. Ovládání je elektronické s dotykovým displejem. LED vnitřní osvětlení zajišťuje dokonalý přehled nad obsahem.


Možnost nastavit Eco režim. Funkce pro rychlé zmrazení. Signalizace otevřených dveří. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky