pátek 29. listopadu 2019

Stojan na láhve

Je vyroben z kovu v antracitové barvě. Stojan pojme až lahve vína. Poslední zákazník: , Vybavte vše rychle a jednoduše. Nábytek je k dispozici online. Výběr platby dle potřeby.


Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z účtu nebo na.

Tento formou úsporný stojan na lahve je dokonalým řešením pro všechny, kdo mají rádi minimalismus a zvláštnosti. Kovový stojan na lahve může pojmout lahví. Konstrukce je delikátní a současně jednoduchá. Lahve je možno otočit štítkem k sobě, to usnadní přehled o zásobách bez nutnosti přemýšlení jak sáhnout pro.


Elegantní stojan na láhve od značky Koziol je dokonalým doplňkem nejen do moderních interiérů. SET UP je modulární stojan na láhve , který můžete stavět jako lego na sebe a. Dřevěný stojan na láhve vína se stane vkusným doplňkem každého interiéru. Je možné do něj umístit láhví.

Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Původní dřevěný stojan na láhve , který se má vyrábět doma. Nástěnný stojan na lahve s místem pro sklenice.


Modulový stojan na vinné lahve Set-up lze rozšiřovat všemi směry. Plastová konstrukce umožňuje kombinování více stojany. Taková struktura může být použita nejen jako stojánek na. S tímto velkým souborem prozkoumáme důležitý doplněk pro domy velké části francouzštiny: kuchyňský vínový stojan.


Podívejte se na týdenní nabídky Vivre. Chci levně nakoupit Více info. My se postaráme o doručení. Dřevěný retro stojan na láhve je ochrání, díky rukojeti se perfektně přenáší a zabudovaný otvírák přinese komfort rychlé přípravy pití. Prostor pro malých láhví o objemu 3ml.


EVA SOLO Regál na lahve Nordic Kitchen.

Originální stojan na lahve dodá šmrnc každému interiéru. Je výborným řešením pro uskladnění a úsporu prostoru při skladování různých druhů láhví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Do stojanu lze vložit lahví oblíbeného nápoje. Kovové úchyty na lahve jsou mimořádně stabilní, mají originální tvar pružiny.


Tento stojan je vzhledem k designu velmi zajímavý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky