pátek 15. listopadu 2019

Sklenice weck

Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. Sklenice si zamilujete, jsou elegantní a víceúčelové. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck , dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace.


Jejich původ sahá až na konec 19.

Zavařovací sklenice Weck Tulip 5ml – ks. Korková víčka ke sklenicím Weck Ø mm – k. Také paštiky, cibulády, čatní nebo houby. Velké zavařovací sklenice WECK z řady Classic o objemu 8ml jsou vhodné k zavařování velkých kousků zeleniny, ovoce a také masa. Delší a větší sklenice budou vhodné na přípravu smoothie nebo uchovávání čerstvě vymačkané šťávy z pomerančů. Těsnící plastové víčko pro sklenice Weck 1mm.


Víčko na sklenice průměr 100. Weck zavařovací sklenice , Srnojedy.

Inspirace pro všechny příznivce a milovníky Wecku a e-shop s produkty pro domácí zavařování a konzervování za nejlepší ceny na. Domácí marmelády, kompoty a nakládaná zelenina chutnají vždy lépe než ty kupované. Nyní si je můžete dopřát v elegantních sklenicích od značky Weck. Objem ml nabízí uchování pečeného čaje či malého džemu. To, co nás těší čerstvé v létě, nás může těšit zavařené po celý rok.


Stačí vybrat vhodnou velikost sklenice či dózy, k tomu přidat gumičky, svorky a hurá do toho. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.


Tradiční způsob zavařování. Novinka v našem e-shopu. A Weck jar is a molded glass jar used in canning to preserve food. It is popularly used for jam preservation, for its minimal look and foolproof rubber gasket with a glass lid. Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin.


Zajímavě tvarované a elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného. Takže není problém po mírném ohřátí dostat ze sklenice tlačenku, huspeninu a podobné produkty, které chceme nakrájet na plátky.

A beef on weck is a sandwich found primarily in Western New York State, particularly in the city of Buffalo. It is made with roast beef on a kummelweck roll, a roll that is topped with kosher salt and caraway seeds. Ze zkušeností vycházející z velké praxe se zavařováním kde čeho vám doporučujeme sklenice WECK. Jsou velmi elegantní, výborně těsní a co víc, mají mnoho možných variant využití.


Můžete do nich zavařovat, poté je použít k uskladnění sypkých potravin nebo jako skleničky na dezerty a svačinky a v. Cena s DPH Dodání do - dnů. As one of our largest business partners in the German-speaking area, we offer WECK products in small quantities, packaged in cartons for typical household amounts or industrially packaged goods in bulk and all WECK accessories.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky