úterý 5. listopadu 2019

Kráječ ovoce a zeleniny

Beige sandstone is often used in any situation requiring a light. Kráječe ovoce a zeleniny. Základní řada kráječů Borner ClasicLine umožňující krájení na plátky a nudličky ve dvou různých šířkách.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Zelenina do polévek, omáček a pod maso, ovoce do moučníků, salátů a dezertů.

Připravte si je snadno a rychle, nakrájené na rovnoměrné kostičky nebo hranolky. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné dí.


S Delimano Nicer Dicer bude moci v co nejkratším čase nakrájet vaši oblíbenou zeleninu a ovoce s menší námahou, než kdykoliv předtím. Získáte vyměnitelné nastavce, které vám. Nakupte nejlevněji přes Heureku.


Mlutifunkční kráječ zeleniny se kterým si ušetříte spoustu času v kuchyni krájením. Spiralizér umí také nakrájet jakoukoliv zeleninu na malé kroužky.

Stímto kráječem budete mít nakrájenou zeleninu i ovoce raz dva. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu, spirálový kráječ brambor a zeleniny , krouhač zeleniny , kráječ na hranolky a další. Nelze jím strouhat velmi tvrdé potraviny (ořechy, kostky ledu, atd.).


Je koncipován pro množství běžná v domácnosti a není vhodný pro komerční využití. Ke krájení ovoce slouží kulaté nože o průměru mm , které rozdělí jablka a citrusové plody na nebo dílů. Multifunkční kráječ zeleniny a ovoce 5v- Quick.


S tímto kráječem budete mít nakrájenou zeleninu i ovoce raz dva. Twister chips spirálový kráječ brambor a zeleniny S pomocí tohoto kráječe můžete vytvořit dlouhé spirály z brambor (twister chips) a poté ufritovat, jak to znáte z festivalů,. Zpracování ovoce a zeleniny.


Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky. Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Téměř všechny výrobky máme skladem a dodáme je téměř. KRÁJEČ ZELENINY PRESS Tento univerzální kráječ není třeba dlouze představovat,většina jej jistě dobře zná z TV reklamy. Jedním stiskem krásně nakrájíte zeleninu, ovoce ,cibuli apod.


Pokud chcete krájet na jemno, stačí stisknout vícekrát za sebou. Silné a ostré čepele zaručují spolehlivost.

Tento zcela nový kráječ to zvládne levou zadní! Nakrájená zelenina či ovoce doslova během chvilky. Mnohem rychlejší způsob krájení než se starými tupými noži. KRÁJEČ OVOCE A ZELENINY Návod k použití Děkujeme Vám za nákup kráječe ovoce a zeleniny. Prosíme, přečtěte si před prvním použitím tento návod.


Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Příprava salátů, polévek a zeleninových jídel nikdy nebyla lehčí. Je vyroben z kvalitníh.


Tato revoluční sada pro rychlé a snadné krájení a strouhání všech potravin Vám usnadní práci. Taková cherry rajčátka než nakrájíte. Vyzkoušejte našeho šikovného pomocníka! Tento kráječ umožní extra rychlé krájení zeleniny , ovoce i třeba vařených vajec. Ostré břity nasekají potraviny na měsíčky, na proukžy i na kostky.


Vybírejte z nabídky produktů Tescoma a nakupujte pohodlně online. Hledáte a krajec ovoce zeleniny ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Küchenprofi kráječ zeleniny Vario série Veggie-Fit, struhadla. Profesionální kráječ zeleniny.


Ať už budete krájet brambory, okurky nebo cibuli, vše bude o poznání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky