pondělí 25. listopadu 2019

Eta tlakový hrnec

S parními hrnci ETA připravíte zdravé pokrmy snadno a rychle – v porovnání s běžnými parními hrnci ušetří při přípravě jídla až polovinu času. Potraviny si přitom zachovají svou plnou chuť i výživovou hodnotu. Elegantní a moderní design našich hrnců spolu s jednoduchou přípravou pokrmů z nich udělají. Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat?


Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži.

S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. ETA Pečenka MAX pak díky rozmanitému příslušenství zvládne ještě více typů chutných pokrmů. Vykouzlíte s ní skvělé bábovky, můžete v ní grilovat nebo třeba připravovat oblíbené špízy. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom.


ETA Biopot - multifunkční tlakový hrnec. Zajistí RYCHLÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ. V českém menu můžete volit z programů.

Je úsporný s funkcí odloženého startu. Jsou ideálním pomocníkem na chatu a dovolenou nebo do malých bytů. Jídla v nich připravená si však jistě natolik oblíbíte, že se svého čestného místa dočkají i ve velkých kuchyních a při přípravě rodinných obědů. Přinášíme radost a užitek více než let.


Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Tlakový hrnec tvoří vlastně uzavřený systém. Pomalý hrnec ETA se rozebírá na Labužník. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Potřebujete multifunkční hrnec , s nímž připravíte téměř každé jídlo?


Hrnec se může pochlubit objemem l. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Titanový hrnec ETA prostě nebudete chtít dát z ruky a díky jeho univerzálnosti ani nebudete muset. Můžete v něm vařit, dusit, péct i zapékat.

A když se vaření v něm přeci jen na chvíli nabažíte, jednoduše jej umyjete v myčce nádobí. Celý popis a technické parametry. S elektrickým tlakovým hrncem ušetříte čas i peníze. Automaticky za vás pracuje, vaří tiše a díky moderní technologii v potravinách zůstává všechno zdravé.


SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ! VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Elektrický multifunkční tlakový hrnec Tauro. Pomužeme vám najít dokonalou kombinaci! ZOBRAZIT VÍCE ZOBRAZIT VÍCE ZOB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky