čtvrtek 21. listopadu 2019

Pivní speciál

V této sekci si můžete zakoupit piva z malých pivovarů a pivní speciály, které jejich autoři vaří s opravdovou láskou. Ať již Ležák, Stout, Ale nebo jiný pivní styl, vždy vám naše piva přinesou nezapomenutelný pivní zážitek. Pivní speciály Počet produktů v kategorii: 15. Nová Paka – Podkrkonošský speciál 13° Podkrkonošský speciál je světlé pivo, které se vaří podle původních receptur nopopackého pivovaru a vyznačuje se plnou chutí, výraznou hořkostí, medovou barvou a vyšším obsahem alkoholu.


Obsah alkoholu obj. Váš průvodce na cestě za dobrým pivem - seznam výrobně činných pivovarů České republiky a Slovenska, zprávy, články a reportže z pivovarů a pivního dění.

Jde o velmi silné pivo. Osvěžující a silná chuť potěší především milovníky tradičních speciálních piv. Pro všechny pivomilce i pro ty, kteří se s různými chutěmi piva teprve seznamují. Vybrat si můžete z předem připravených chuťových kombinací, nebo vám dárek připravíme přesně podle vašeho přání.


Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky. Velké litrové balení, pro pořádnou imunitu.


Tento mošt je velmi oblíbený u dětí.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Lukáš a Martin si do tohoto speciálu pozvali lokálního pivního specialistu Lukeho, aby společně ohodnotili piva s vysokým obsahem alkoholu.


V dnešním díle ochutnáme holadská a. Je tento svět kruci fér? Odpoví nám Lucifer Ten, co není sviní. Zprvu v tom byl zánět, kašel Potom se tam mihla. Netvrdím, že jsem už našel Mám jenom sytý.


V obchodě máme také zboží s pivní tematikou: Sklenice, reklamní tabule, upomínkové a dárkové předměty, tradiční české pálenky a likéry včetně několika druhů absintů. Jsme malá rodinná firma a máme pro Vás. Značky Plzeňského Prazdroje jsou nedílnou součástí národního dědictví a české pivní kultury.


Naše piva a ostatní nápoje vaříme podle původních receptur a stejně jako naši předkové pečujeme o jejich nejvyšší kvalitu. Naším cílem je milovníkům piva v Česku i po celém světě přinášet skrze naše nápoje. Exotický pivní nápoj s příchutí banánů a nasládlým dozníváním. Toto pivo bylo tradičním nápojem Masaiských kmenů v Keni a Tanzanii zvaným “mbeke”.


Přijďte si k nám pro svůj pivní zážitek! Více než 3druhů českých a zahraničních piv se zaměřením na malé a střední pivovary.

Nabízíme také sudová piva z. Již po páté se pivovary utkají o Zlatý pivní pohár z Tábora. Hlasovat budou návštěvníci festivalu ve třech kategoriích piv: výčepní piva, ležáky a pivo speciál. Na návštěvníky čeká také bohatý doprovodný program plný skvělých rockových kapel. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky