čtvrtek 28. listopadu 2019

Plastové kanystry

Kanystry mají atest pro styk s potravinářskými výrobky. Pravidelným čištěním můžete prodloužit životnost kanystrů. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.

Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Objem lahviček od 10ml do 250ml s uzávěrem, lahvičky s rozprašovačem, lahvičky průhledné, bílé. Plastové lahve od 10ml - 300ml. Použitý materiál HDPE, PET, PEG.


Stohovatelné přepravky přímo od výrobce. Provedení stohovatelná, UN, pro ADR, RID a IMDG-Code (Y).

Všechny výlisky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Nejpoužívanější nádoby v domácnostech, průmyslu a zemědělství. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu. Jednoduchým otočením lze prázdné bedny do sebe zasunout a dochází tak k velké úspoře místa, což je velkou předností v logistice.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Nabízíme plastové kanystry různých typů o objemu - litrů. Uvedené kanystry jsou skladem. Mohou být použity jak domácnostech, tak i osobami, které se podílejí na výrobě detergentů.


Vysoce kvalitní ergonomické plastové lahve jsou určeny pro všechny druhy přípravků a koncentrátů. Také nabízíme sortiment pro vybavení provozoven a propagaci. Taktéž u nás můžete zakoupit plastové kanystry různých velikostí (l, l, l), které mají široké využití v domácnosti i průmyslu všelijakých odvětví. Bezpečnostní kanystry na hořlaviny.


V nabídce kanystry různých objemů. Odklápěcí, narážecí, šroubovací a jiné uzávěry. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém. Materiál použitý na kanystr a šroubovací uzávěr je vždy nový výrobek z HDPE. Daruji plastové kanystry od motorového oleje 10l, 20l, 25l. Mám jich větší množství, možno si brát ale i po jednom kusu. Vhodné použití na olej nebo naftu.


Pokud neberu telefon, pište sms nebo e-mail, ozvu se zpět. Robustní kanystry RidgeMonkey vyrobené z HDPE materiálu nabízejí naprosto jednoduché řešení věčného problému. Jednoduše našroubujete výměnný kohoutek, který je součástí balení. Prodám 220L,V94cm plastové sudy ,50l kanystry ,barely,CTETE POZORNE 2x uzavíratelné hrdlo, popř. Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním.


Zajišťujeme zakázkovou výrobu plastových nádob a klasických plastových kanystrů ( plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l aj.) Realizujeme také výrobu lahviček ( plastové lékovky se závitem, lahvičky s rozprašovačem). Naše společnost patří mezi největší výrobce plastových obalů v České republice. Mezi naše výrobky patří plastové dózy (několika typů), láhve, kanystry , různé druhy uzávěrů, PET láhve,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky