úterý 5. listopadu 2019

Mixery sencor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mixery sencor

Stolní mixér je mnohem více než jen přístroj na výrobu zeleninové krémové polévky nebo ovocného koktejlu. Sencor zvládnou výrobu ovocných a zeleninových smoothie nebo zpracování ořechů a obilovin. Jsou ideální pro raw stravu i šéfkuchaře-amatéry.


Tyčový mixér je jedním z nejpraktičtějších pomocníků v kuchyni. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce. Mixéry Sencor skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Mixery sencor

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste.


Nerezový nástavec zvládne i horké pokrmy. Praktická tvarovaná rukojeť s plynulou regulací rychlosti – rychlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvícený vypínač. Společník, se kterým bude radost připravovat pokrmy. Smoothie láhev pro tyčové mixéry Sencor Pastels SHB 3xObjem 600ml pro vaší každodenní dávku SmoothieBPA Free - Zdravotně… Rychlý náhled.


Mixery sencor

Stolný mixér je oveľa viac než len prístroj na výrobu zeleninové krémové polievky alebo ovocného kokteilu. Sencor zvládnu výrobu ovocných a zeleninových smoothie alebo spracovanie orechov a obilnín. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. W, l, Smoothie Smoothie Nutri mixér so nerezovými nožmi vyťaží zo semienok, obilnín, orechov, ovocia či zeleniny všetky vitamíny, enzýmy a vlákninu, čím vášmu telu dodá prirodzenú energiu. Hand blenders is one of the most practical kitchen helpers.


It can help with quick preparations of cream soups, sauces, baby food or with whipping and chopping. With strong motors and sharp titan blades, Sencor blenders are one the best. As opposed to a number of other brands, Sencor uses motors with all-copper windings in its appliances. As a result, they can achieve high rotation speeds with no impact on their life, and so with selected models we even offer a 6-year warranty.


Tyčové mixéry Sencor stylově zpestří vaši kuchyni. Je vybavený výkonným motorem, který zabezpečuje tichý chod a rychlou přípravu pokrmů. Díky titanové úpravě nerezových nožů zvládnete s mixérem šlehat, mixovat i sekat.


V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače, ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám razom vytvoria vitamínmi nabitý nápoj. Vysoký výkon za skvělou cenu. Milovníci oříšků a semínek si s ním opravdu přijdou na své. Spoločník, s ktorým bude radosť pripravovať pokrmy.


Jeho hlavní výhodou je nástavců na strouhání a krájení. Elektrický kráječ Sencor má plnící trubici se šířkou mm, která umožňuje strouhání a krájení přísad bez předběžného nařezání. Set náhradních láhví o objemu 6l vč. Určeno pro Smoothie mixéry Sencor SBL 220x, SBL 230x a SBL… Rychlý náhled. Mění celé ovoce, ořechy, zeleninu, semínka.


Zvláda rýchlu prípravu lahodnej krémovej polievky alebo omáčky, mixovanie detskej stravy aj šľahanie a sekanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky