pátek 8. listopadu 2019

Linteo baby vlhčené ubrousky

Linteo baby vlhčené ubrousky

Linteo baby - ubrousky. Složení všech výrobků je navrženo s maximální šetrností a péčí k dětské pokožce a zároveň v souladu s mateřskou pokožkou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Linteo baby vlhčené ubrousky

Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko vzniku alergií. S těmito ubrousky máte pocit čistoty a jistotu hygieny kdykoli a kdekoli. Dermatologické testování vám navíc zaručuje kvalitu a bezpečnost výrobku. A smrad si opravdu představuji jinak. Jsou parfemované, hezky voní, pění a na konci balení z nich může kapat voda.


Prodávají se v balíčku s uzávěrem. Pojďme se podívat na jejich kvalitu, složení a cenu. Vlhčené dětské ubrousky pro zjemnění pokožky. Vhodné pro suchou pokožku, Udržují přirozené PH pokožky, bez alkoholu, dermatologicky testované.


UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna. Všechny naše činy a rozhodnutí, jsou dělány s vědomím odpovědnosti k této společnosti. Naše podnikání zcela respektuje a podporuje životní prostředí a základní lidská práva.


Mají antibakteriální účinky a jsou vhodné pro rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti. Ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky Vašeho děťátka již od narození. Díky svému složení jsou příjemné na dotyk a hydratují pokožku. Jsou vhodné do dětských školních aktovek.


Pro zajištění bezpečnosti vašeho malého školáčka jsou ubrousky dermatologicky testované. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


LINTEO Kids vlhčený toaletní papír ks, sáček. Dále mají také čistící i zjemňující funkci a napomáhají k udržení správného pH pokožky. Kvalitní dětské ubrousky. Vyrobeny jsou z jemných vláken pro maximálně jednou péči o dítě. Hned v úvodu zmíním, že název “Ultra Sensitive” je úplně mimo mísu.


Linteo baby vlhčené ubrousky

Chrání před opruzeninami a navíc dokonale čistí a zjemňují pokožku Vašich dětí. Ubrousky se vyrábí jako jedny z mála v České republice. Máte jedinečnou možnost podělit se o zkušenosti s ostatními návštěvníky. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Pečují o pokožku v oblasti opruzenin a udržují přirozené pH pokožky.


LINTEO Baby Sensitive Dětské ubrousky byly vyvinuty pro čištění velmi citlivé dětské pokožky se sklonem k alergii. Balení obsahuje kusů. Jemné ubrousky obsahují bavlnu, jsou pevnější a měkčí.


Linteo baby vlhčené ubrousky

V balení je ks vlhčených ubrousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky