čtvrtek 21. listopadu 2019

Kávové předplatné

Objednal jsem si předplatné na měsíce, ale po měsících jsem odjížděl na dlouhodobou služební cestu. V Coffee to Home neměli problém přerušit předplatné a vrátit mně peníze za poslední balíček. Vrátili mně dokonce celou cenu tří měsíců!


Hned po příjezdu jsem si objednal znovu. Předplatné specifické kávy najdete v profilu kávy pod zeleným tlačítkem Koupit.

Chci zrušit předplatné a odstranit můj profil. Všechny informace ohledně Vašeho předplatného najdete ve Vašem účtu v sekci předplatné. V případě odstranění celého účtu nás prosím kontaktujte zde.


Vždy první středu v měsíci pro vás upražíme a odešleme kávu, která buď patří do aktuální nabídky nebo jsme ji zakoupili pouze a jen pro naše kávové předplatitele. Dárek to je originální a vhodný pro kávové gurmány i začátčníky. Pokud si přejete předplatne od Kafe King darovat musite si zvolit platbu převodem a odlišnou doručovací adresu.


Pokud máte zájem o odeslání dárkového certifikátu k předplatnému, stačí si o něj. Zlaté Zrnko - kávové predplatné Predplaťte si pravidelné doručovanie čerstvo pražených káv z našej pražiarne.

Zvýhodnené balenie s doručením raz do mesiaca. Výrobci: Kofárna Výrobce. Objednejte si degustační balíček a ochutnejte naši kávu.


Nabízíme také dárkové poukazy a kávové předplatné. Chcete někoho pozvat na kafe? Darujte předplacený kupon. Zásilky posíláme Českou poštou na začátku každého měsíce. Celkem tedy očekávejte zásilky.


Pokud máte oblíbenou kávu, do poznámky k objednávce napište kávu z naší nabídky, kterou byste chtěli dostávat. Nebo to nechte na nás a. Nemáte čas si kávu objednávat nebo pro ni chodit do pražírny? Nebaví Vás vybírat z nabídky kávy a chtěli byste tuto starost svěřit nám?


Nechcete neustále řešit, jestli máte doma nebo ve firmě dostatek čerstvé kávy nebo jaké máme zrovna naskladněné novinky? Pak přenechte tyto starosti na nás. A objednejte si kávové předplatné z naší nabídky, kategorie pro domácnost nebo pro firmu.


Kávovary a automatické kávovary pro kvalitní přípravu.

Mlýnky, alternativní technologie. La Boheme Cafe, pražírna výběrové kávy, nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku. Kávové poradenství, školení a servis. V průběhu následujících měsíců se mamacoffee kompletně postará o vaše kávové potřeby.


Máme pro vás následující varianty členství: Varianta členství vyzvednutí v kavárně: balení kávy mamacoffee (á 2g). Kávu si můžete vyzvednout v našich kavárnách vždy na začátku 1. King nemá čas dokola chodit pro kafe. Proto jsme připravili King Paušál. Stačí zvolit počáteční druh kávy, který můžete změnit v budoucnu bez problémů a začneme Vám doručovat každých dní čerstvý balíček kávy.


Objednáním kávového předplatného se nemusíte o nic starat. Vyberte si předplatné podle toho, kolik kávy vypijete. Pokud byste chtěli vaší kávu dostat dříve po objednání, ozvěte se nám.


Připravili jsme pro Vás kávové předplatné na balení kávy po 250g.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky